ΝΔ: Αδύναμος ο Τσίπρας να πειθαναγκάσει τους βουλευτές για τον Καμμένο

«Πανικόβλητος απ’ την σκανδαλώδη εμπλοκή στις συζητήσεις με κατάδικους ισοβίτες για ναρκωτικά, αδύναμος να πειθαναγκάσει όλους τους βουλευτές του στη στήριξη του κ. Καμμένου τρέχει με μεγάλη ταχύτητα προς το χθες», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή σήμερα.

Η Πειραιώς επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός «συνεχίζει στον δρόμο του διχασμού και της αποτυχίας» δύο χρόνια μετά το δημοψήφισμα, προσθέτοντας ότι «ας συνεχίσει μόνος του αυτή την πορεία».

«Το νέο προφίλ του κ. Τσίπρα: Πανικόβλητος απ’ την σκανδαλώδη εμπλοκή στις συζητήσεις με κατάδικους ισοβίτες για ναρκωτικά, αδύναμος να πειθαναγκάσει όλους τους βουλευτές του στη στήριξη του κ. Καμμένου τρέχει με μεγάλη ταχύτητα προς το χθες. Στα δύο χρόνια από την επέτειο της απόλυτης εξαπάτησης του ελληνικού λαού με το αχρείαστο δημοψήφισμα, συνεχίζει στο δρόμο του διχασμού και της αποτυχίας. Ας συνεχίσει μόνος του αυτήν την πορεία…», τονίζει η ανακοίνωση της ΝΔ.
ΝΔ: Αδύναμος ο Τσίπρας να πειθαναγκάσει τους βουλευτές για τον Καμμένο ΝΔ: Αδύναμος ο Τσίπρας να πειθαναγκάσει τους βουλευτές για τον Καμμένο Reviewed by Dexi Extrem on 21:42 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: