ΝΔ: «Μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία η τοποθέτηση Θάνου στο Μαξίμου»

«Για αυτήν την Κυβέρνηση δεν υφίσταται στην πράξη καμία έννοια διάκρισης των εξουσιών» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τα νέα καθήκοντα της Βασιλικής Θάνου


«Η ανάληψη των καθηκόντων της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του κ. Τσίπρα από την μέχρι πριν από μερικές ημέρες Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κυρία Θάνου, είναι μια μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία μας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την τοποθέτηση της πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού. Στην ίδια αιχμηρή ανακοίνωση σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Αποδεικνύεται έμπρακτα ότι για αυτήν την Κυβέρνηση δεν υφίσταται στην πράξη καμία έννοια διάκρισης των εξουσιών.   Οι κραυγές αγωνίας των δικαστών και των εισαγγελέων δεν συγκινούν την παρέα του Μαξίμου.   Στην αγωνία τους να “εξυπηρετήσουν” και να “εξυπηρετηθούν” δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.   Η συνέχιση των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη δυναμιτίζει το ίδιο το δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας και αγγίζει πια τα όρια της θεσμικής εκτροπής.

Η Νέα Δημοκρατία, όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών δεν θα τους το επιτρέψουμε.   Θα σταθούμε απέναντι στα σκοτεινά τους σχέδια».
ΝΔ: «Μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία η τοποθέτηση Θάνου στο Μαξίμου» ΝΔ: «Μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία η τοποθέτηση Θάνου στο Μαξίμου» Reviewed by Dexi Extrem on 14:06 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: