06 Ιουλίου 2017

ΚΛΑΜΑ! Απαγόρευσαν στον ΜΠΟΥΦΟ Κουρτάκη την είσοδο στο Πρωτόκολλο του υπ.Δικαιοσύνης


Διαβάστε την κλάψα που ρίχνει, ο κολαούζος του Τσίπρα μέχρι που ενόχλησαν το αφεντικό του, μαζί με τον Κούγια στη σελίδα του parapolitika.gr: 

Τι δηλώνει για την πρωτοφανή ενέργεια ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην υπόθεση των συνομιλιών του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, καθώς η κυβέρνηση έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Ο βαθμός της απόγνωσης των κυβερνητικών εταίρων καταγράφηκε σήμερα με μια κίνηση που δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά.

Όπως δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο δικηγόρος του Γιάννη Κουρτάκη, Αλέξης Κούγιας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής απαγόρευσε την είσοδο στο υπουργείο Δικαιοσύνης στον εκδότη των Παραπολιτικών, ο οποίος θα κατέθετε τον φάκελο της μηνυτήριας αναφοράς που έχει καταθέσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Εφετών Πειραιά Παναγιώτη Μπρακουμάτσο, που έχει ήδη ξεκινήσει τη σχετική έρευνα.
Υπεθυμίζεται ότι η μήνυση αφορά το αδίκημα της κατάχρηση εξουσίας σε βάρος του αξιωματικού του λιμενικού σώματος Παναγιώτη Χριστοφορίδη και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ως ηθικού αυτουργού της σκευωρίας που επιχειρείται να στηθεί σε βάρος του εκδότη Γ. Κουρτάκη και των εργαζομένων στα μέσα του ομίλου Παραπολιτικά.
Στον κ. Κουρτάκη δεν επετράπη να καταθέσει τον φάκελο στο Πρωτόκολλο του υπουργείου Δικαιοσύνης, κάτι που μπορεί να πράξει κάθε πολίτης. Αντίθετα, ο κ. Κοντονής έστειλε δύο υπαλλήλους από το Πρωτόκολλο στα σκαλιά του Υπουργείου, προκειμένου να παραδώσουν τις βεβαιώσεις ότι τα έγγραφα έχουν κατατεθεί!
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, στόχος της κίνησης του κ. Κουρτάκη ήταν να ενημερώσει τον κ. Κοντονή και τον κ. Παπαγγελόπουλο για το σχέδιο που εξυφαίνεται εναντίον του ιδίου, του Ομίλου των Παραπολιτικών και των 400 εργαζομένων σε αυτόν.

Ο κ. Κούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι μια τυπική πράξη εξέλαβε πολιτικές διαστάσεις. Αυτή η κίνηση Κοντονή έγινε για να αποδείξει κάτι σε κάποιον, στον κ. Καμμένο για παράδειγμα, εκτίμησε ο γνωστός ποινικολόγος.
Όπως τόνισε, το Πρωτόκολλο είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες, όπως ήταν πάντα και το γραφείο του εκάστοτε υπουργού Δικαιοσύνης. Είναι πρωτοφανή πράγματα αυτά, τόνισε ο κ. Κούγιας.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/apagorefsan-ston-kourtaki-tin-isodo-sto-protokollo-tou-ipourgiou-dikeosinis