06 Ιουλίου 2017

Φασουλής εναντίον ΣΥΡΙΖΑίου: Αν ο λαός θέλει αποτελέσματα να πάτε σπίτι σας- Χυδαιότητα με ευλογίες Τσίπρα

«Ανηλεές σφυροκόπημα» στον ΣΥΡΙΖΑ από τον γνωστό σκηνοθέτη Σταμάτη Φασουλή, που εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, εξαπολύοντας επίθεση στη συγκυβέρνηση.

Ο… άτυχος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δέχτηκε το «σφυροκόπημα» ήταν ο βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης, που δε μπορούσε να απαντήσει στον «καταιγισμό» του Σταμάτη Φασουλή.

«Όταν επαίρεται κάποιος ότι είναι αστοιχείωτος, όταν δηλαδή η έπαρση της άγνοιας γίνεται σημαία δεν είναι ωραίο πράγμα, αυτή η χυδαιότητα που έχετε καθιερώσει με τις ευλογίες του πρωθυπουργού σας, όλα αυτά δεν είναι ωραία πράγματα», είπε αρχικά ο Στ. Φασουλής και συνέχισε: «Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι ο φιλολαϊκισμός πιάνει…».

Στην επισήμανση μάλιστα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο λαός θέλει να δει αποτελέσματα, ο Στ. Φασουλής «απασφάλισε»: «Αν ο λαός θέλει να δει αποτελέσματα θα γυρίσετε σπίτι σας σε 2 λεπτά… Αν έχετε την ατυχία να θέλει αποτελέσματα, πρέπει να επιστρέψετε σπίτι σας… Να σας στείλει σπίτι σας χτες, να σας πάει ξανά στο τίποτα!».

«Κοιτάξτε τα χάλια σας, εσείς κυβερνάτε, μιλάτε εσείς για ακροδεξιά, όταν αγκαλιάζετε τον κ. Καμμένο», είπε σε άλλη στιγμή ο Σταμάτης Φασουλής, όταν ο κ. Αραχωβίτης άσκησε κριτική στη ΝΔ και τον αντιπρόεδρό της Άδωνι Γεωργιάδη.



Το βίντεο ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης

https://thecaller.gr/callers-choice/fasoulis-vouleuti-siriza/