Βουλευτές ΝΔ για Καμμένο: Αν έχει τα «άντερα» ας πάει σε Εξεταστική

Η απάντηση «γαλάζιων» βουλευτών στον υπουργό Εθνικής Άμυνας

«Αν έχετε άντερα καταθέστε πρόταση μομφής εναντίον μου ή πρόταση για προανακριτική. Καταθέστε τη τώρα» έλεγε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή τη Δευτέρα, στην προσπάθειά του να ξεφύγει... από τα ερωτήματα που έθεσαν ο Μάκης Βορίδης, απαντώντας του, καθώς και όσοι βουλευτές έχουν τοποθετηθεί τις τελευταίες ημέρες για το φλέγον ζήτημα των συνομιλιών του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας όσα είπε ο Πάνος Καμμένος, έλεγαν με νόημα «αν έχει τα άντερα να πάμε σε Εξεταστική για το θέμα». Τη λύση της Εξεταστικής προέκρινε άλλωστε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του. «Ιδού η Ρόδος, ελάτε να φτιάξουμε μια εξεταστική. Εγώ δεν καλύπτω κανένα» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας την τηλεφωνική επαφή του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/vouleftes-nd-gia-kammeno-an-echi-ta-antera-as-pai-se-exetastiki
Βουλευτές ΝΔ για Καμμένο: Αν έχει τα «άντερα» ας πάει σε Εξεταστική Βουλευτές ΝΔ για Καμμένο: Αν έχει τα «άντερα» ας πάει σε Εξεταστική Reviewed by Dexi Extrem on 22:25 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: