Απίστευτο: Εντόπισαν πιλότο μετά τη συντριβή τη στιγμή που τον κατασπάραζε αλιγάτορας [βίντεο]

Ένα σοκαριστικό θέαμα είδε μία ομάδα δημοσιογράφων, όταν πέταξαν πάνω από το σημείο που είχε συντριβεί ένα ελικόπτερο για να δουν τον νεκρό πιλότο να κατασπαράζεται από έναν αλιγάτορα.

Συγκεκριμένα, το μονοκινητήριο Cessna 152 κατέπεσε σε βαλτώδη περιοχή περίπου 7 μίλια δυτικά του Χομχτεντ της Αριζόνα με τον πιλότο να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Ωστόσο, το πιο σοκαριστικό στην υπόθεση είναι πως η δημοσιογραφική ομάδα του WPLG, εντόπισε το μονοκινητήριο και τον πιλότο, την ώρα που ο ίδιος κατασπαραζόταν από έναν αλιγάτορα, καθώς η σορός του ήταν έξω από το ελικόπτερο.


Ο πιλότος ήταν ο μοναδικός που επέβαινε το μονοκινητήριο, ενώ δεν είναι γνωστά ακόμη τα αίτια της συντριβής.

Πάντως, τον Δεκέμβριο του 2015 που το ίδιο μονοκινητήριο χρειάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο στο Collier County.

Ακόμη, όμως, δεν έχει γίνει σαφές αν πιλόταρε και τότε ο ίδιος άνθρωπος που κατασπαράχθηκε από αλιγάτορα μετά τη συντριβή.

Απίστευτο: Εντόπισαν πιλότο μετά τη συντριβή τη στιγμή που τον κατασπάραζε αλιγάτορας [βίντεο] Απίστευτο: Εντόπισαν πιλότο μετά τη συντριβή τη στιγμή που τον κατασπάραζε αλιγάτορας [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 19:43 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: