«Ο ντροπιαστικός λόγος που ο Μεϊγουέδερ θα παίξει με τον ΜακΓκρέγκορ»

Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ αποκαλύπτουν την αλήθεια σχετικά με την απόφαση του Μεϊγουέδερ να κατέβει και πάλι στα ρινγκ για να αντιμετωπίσει τον ΜακΓκρέγκορ


Εντονότατη κριτική και σχόλια στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει ο πραγματικός λόγος που ο Μεϊγουέδερ αποφάσισε να παίξει με τον ΜακΓκρέγκορ.

Ποιος είναι ο λόγος; Τα χρήματα που χρωστάει στην εφορία!

Κι όμως αυτή είναι η αλήθεια...

Όπως αποκαλύφθηκε από τα αμερικανικά ΜΜΕ ο “Money” μπορεί να φιγουράρει τα πλούτη του μέσω των social media αλλά δήλωσε αδυναμία στην αρμόδια υπηρεσία των ΗΠΑ να πληρώσει τους φόρους για το 2015 και ενημέρωσε ότι η πληρωμή τους θα γίνει μετά τις 26 Αυγούστου 2017.

Δηλαδή, όταν θα έχει στα χέρια του τα πολλά χρήματα που θα έχει βγάλει από τον αγώνα του με τον ΜακΓκρέγκορ.

Κανείς δεν γνωρίζει το ποσό που οφείλει στην εφορία ο Μεϊγουέδερ αλλά το ESPN αναφέρει ότι για κάθε μήνα που περνά και δεν καταβάλλονται τα χρήματα, υπάρχει πρόστιμο 0,5% του συνόλου των οφειλών. Μέχρι τώρα έχουν περάσει 15 μήνες, με το πρόστιμο να ανέρχεται στο 7,5% του συνόλου του φόρου.

Πηγή: sport-fm.gr
«Ο ντροπιαστικός λόγος που ο Μεϊγουέδερ θα παίξει με τον ΜακΓκρέγκορ» «Ο ντροπιαστικός λόγος που ο Μεϊγουέδερ θα παίξει με τον ΜακΓκρέγκορ» Reviewed by Dexi Extrem on 10:33 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: