05 Ιουλίου 2017

ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ! Ο Πολάκης μιλάει για "ταξική" απόφαση του Αρείου Πάγου

Ενώ το ρεμάλι υπογράφει ότι του ζητήσει η Μέρκελ πουλάει επανάσταση στα γίδια

Χωρίς να έχει περάσει ένα εικοσιτετράωρο από την τελευταία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία ο Παύλος Πολάκης τα βάζει με την Δικαιοσύνη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επανήλθε με νέα επίθεση εναντίον του Αρείου Πάγου.


Μόλις μια ήμερα πριν ο κ. Πολάκης επιτέθηκε στο ΣτΕ για την απόφαση με την οποία κρίνεται αντισυνταγματική η πρακτική των διαδοχικών παρατάσεων στους φορολογικούς ελέγχους πέραν της πενταετίας.

Ωστόσο, αυτή τη φορά επιτέθηκε στον Άρειο Πάγο ενώ κάνει αναφορά στην κρίση του τελευταίου σχετικά με τη μη καταβολή των δεδουλευμένων από τις επιχειρήσεις αλλά και το κατά πόσο αυτό συνιστά βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας.

Να σημειωθεί, ότι η μή καταβολή των δεδουλευμένων συνιστά, έτσι κι αλλιώς, ποινικό αδίκημα.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Προσέξτε στοιχειοθέτηση!!! Το να μην σε πληρώνουν ενω δουλεύεις δεν ειναι βλαπτική μεταβολή της εργασιακής σου σύμβασης!!!!!!
Πόσες χιλιάδες τόμους νομικών κειμένων πρεπει ναχεις διαβάσει ,ποσο up to date στις εξελίξεις του νομικού πολιτισμού πρεπει να εισαι για να βγάλεις τέτοια αποφαση ;;;;;

Εγω ο αστοιχειωτος σας λέω λοιπον οτι αυτή η αποφαση ειναι βαθιά ΤΑΞΙΚΗ ,στηρίζει τους εργοδότες και προσπαθεί να "νομιμοποιήσει" την εργασιακή ανασφάλεια και μισθολογική ζούγκλα που έφεραν τα μνημόνια .Ειναι πολιτική και όχι νομική αποφαση».