31 Ιουλίου 2017

«Κόντρα» Πολάκη – Βαρουφάκη: Τα γραπτά μένουν κι εκδικούνται

Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή. Αυτοί που έγλειφαν τον Βαρουφάκη, αυτοί που έτρεχαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του (όπως κάνουν βεβαίως τα παιδάκια με τον κλόουν στο τσίρκο) τώρα να τον βρίζουν.


Επειδή όμως τα γραπτά μένουν και σας κυνηγούν σαν Ερινύες... κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ας ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν σας.

Ο Παύλος Πολάκης, λοιπόν, απάντησε χθες με ηχηρό τρόπο στις αποκαλύψεις του άλλοτε συντρόφου του και… asset της κυβέρνησής του. Και τι γράφει μεταξύ άλλων:

«ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ,επειδή έκανες το λάθος να μου απαντήσεις και μάλιστα επιθετικά, ΑΚΟΥ για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ :

1) ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ κανένα αγώνα με το να δημοσιεύεις ηχογραφημένες συνομιλίες συνεδριάσεων και SMS που αντάλλαξες με τον άνθρωπο που σε έκανε υπουργό ,αλλά το μόνο που κανεις ειναι να καλλιεργείς την κατινιά ,την πολιτική της κλειδαρότρυπας και του survivor, ρίχνοντας νερό στο μύλο του παλιού συστήματος εξουσίας και διαπλοκής που εχει ποντάρει στην αριστερή παρένθεση, αλλα εχει χάσει ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ μεχρι τωρα και ψάχνει αγωνιωδώς να βρει τρόπο να τραυματίσει την κυβέρνηση. Ειτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, για αυτο το λόγο σε προβάλλουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΧΥΔΑΙΑ στις φυλλάδες τους και στα τζαμπατζοκάναλα τους !!!

ΕΣΥ Γιάννη, εκτός απο ταξίδια ,φωτογραφήσεις στα μπαλκόνια των ωραίων σπιτιών σας στη Πλάκα και αλλού, διακοπές, μπάνια, δημοπρασίες για το δερμάτινο μπουφάν της διαπραγμάτευσης και τη συγγραφή του βιβλίου που σου προβάλλουν σήμερα συντονισμένα τα ΜΜΕ του Μητσοτακέικου, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ;;;;;;

Γι αυτο Γιάννη ,αφού σου ευχηθώ καλές πωλήσεις στο βιβλίο σου ,θα σε αποχαιρετήξω οριστικά, όπως και όλοι αυτοί που συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη.
Μια μάχη πολύ σημαντική για να την ξεφτυλίζουμε πιστεύοντας πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω απο το υπερτροφικό ΕΓΩ μας .
Καλή σου νύχτα .....»

Αυτά του γράφει ο κρητίκαρος, ο μάγκας ο Πολάκης και του κάνει τα μούτρα κρέας. Ουσιαστικά αυτά που γράφαμε εμείς, ότι ο Βαρουφάκης ήταν ο κλόουν της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τώρα τα καταλαβαίνει και ο Πολάκης.

Αλλά είπαμε: Τα γραπτά μένουν κι εκδικούνται. Ας δούμε τι έγραφε ο Πολάκης στο facebook το πρώτο εξάμηνο του 2015. Σ’ εκείνη τη… λεβέντικη διαπραγμάτευση που έσκιζαν το ένα μνημόνιο μετά το άλλο. Διαβάστε τα για να καταλάβετε ότι ο Βαρουφάκης δεν ήταν ο μόνος κλόουν. Οι άνθρωποι ήταν ολόκληρος θίασος από καραγκιόζηδες που δυστυχώς μας κυβερνούν, που παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μας.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν, και τα συμπεράσματα δικά σας για όλους του Πολάκηδες που ξεπούλησαν τη χώρα στα κοράκια.

26 Απριλίου 2015

«Οση χολη και μισος να βγαλετε εναντιον του Βαρουφακη ,δεν τον κουναει κανενας ,μας εκπροσωπει επαξια ,παλευει για τη χωρα και το λαο με σαφεις απαραβατεs κοκκινες γραμμες»

18 Απριλιου 2015

«Εμπαινε Γιαννη ..και οχι μονο»

Απρίλιος του 2015

«ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ
Σημερα ο Τσιπρας στη συναντηση με τον Πουτιν ΠΕΤΥΧΕ
1)Σπαει η ρωσια το εμπαργκο των ελληνικων αγροτικων προιοντων με τη μεθοδο των κοινων ελληνορωσικων επιχειρησεων.
2)Η ελλαδα θα γινει μεγαλο κεντρο διαμετακομισης ρωσικου φυσικου αεριου με επεκταση του αγωγου που θα φτασει μεσω Μαυρης Θαλασσας στα ελληνοτουρκικα συνορα με ΠΡΟΦΑΝΗ γεωπολιτικα και οικονομικα κερδη για τη χωρα μας και το λαο μας.(Ειναι πιθανη η προκαταβολη απο τους ρωσους των μελλοντικων κερδων της χωρας μας απο τα τελη διελευσης για να δεσει η συμφωνια και να διευκολυνθουμε αμεσα)
3)Οι ρωσοι δηλωσαν παρων σε επενδυσεις στην ελλαδα και σε αναπτυξιακες κοινοπραξιες που θα αφορουν τα λιμανια και τους σιδηροδρομους ,αλλα εδω θα γινει κουβεντα γιατι οπως και με τους κινεζους, η Ελλαδα με την κυβερνηση Συριζα-Ανελ θελει να διατηρησει το δημοσιο ελεγχο .
Αυτα για την ωρα ,τα αλλα θα ανακοινωθουν εν καιρω..
ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ .....και τωρα παμε για διαπραγματευση με τους εταιρους.....»

Μάρτιος 2015

«Το να παλεύεις με θεριά
Δεν φτάνει η δύναμη σου
Κείνο στο τέλος που νικά
Είναι η τακτική σου».

Και γράφει από κάτω ο Πολάκης: «Αυτή την μαντινάδα έγραψα και αφιέρωσα στον υπουργό Γιάννη Βαρουφάκη που μας έκανε την τιμή σήμερα να παρευρεθεί στα Χανιά».

Μαρτιος 2015

«ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ
Σημερα η ελληνικη κυβερνηση κερδισε και τη δευτερη μαχη στον πολεμο με την ΕΕ του Σοιμπλε που θα κρατησει μεχρι τον οκτωβρη
Δεν υπαρχει Grexit ,δεν υπαρχει μνημονιο και νεα μετρα λιτοτητας,η συζητηση γινεται στις μεταρρυθμισεις που αφορουν τη φοροδιαφυγη,τη διαφθορα και την αλλαγη του κρατους που ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .
ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ μετα την απειλη για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
1)η συμφωνια που υπογραψαμε ΠΡΙΝ δεκα μερες ειναι εντιμος συμβιβασμος υπερ ημων αλλιως δε θα λυσσαγαν να την αλλαξουν
2)η ηγεσια μας δεν χρωσταει ,δεν την εχουν στο χερι οπως τους προηγουμενους και θα φτασει μεχρι το τελος για να υπερασπισει τα λαικα συμφεροντα
3)οι γερμανοι και λοιποι υποτακτικοι μπλοφαρουν με το grexit και μολις δουν οτι δεν τσιμπαμε κανουν πισω .
Αυτα και τελος ,συνεχιζουμε ετσι»

16 Φεβρουαρίου 2015

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ Ε;;;;;;
ΠΑΡΤΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ...ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ.....

14 Φεβρουαρίου 2015

ΕΙΠΑΜΕ :Αν μας ζορισετε θα πουμε ΟΧΙ και μετα ......Αρμαγεδων που λεει κι ο Βαρουφακης

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/kontra-polaki-baroufaki-ta-grapta-menoun-ki-ekdikountai/2.117565