06 Ιουλίου 2017

Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για το bullying που έχει δεχτεί η κόρη της λόγω γυαλιών (!!!)- «Θύμωσα πάρα πολύ»

Για το bullying που είχε ζήσει η κόρη της, Νικολέτα, μίλησε η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου, αναφέροντας πως αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο λόγω αυτού.

«Η Νικολέτα από πολύ μικρή ηλικία φορούσε γυαλιά. Και ζήσαμε ένα bullying απίστευτο, το οποίο μου έκανε εντύπωση γιατί κι εγώ στην ανάλογη ηλικία φορούσα γυαλιά και νόμιζα ότι τριάντα χρόνια μετά δεν θα υπάρχει αυτός ο φόβος για το διαφορετικό, για ένα παιδί που μπορεί να φοράει γυαλάκια», εξομολογείται, στο Full Life, η ηθοποιός.


Απατώντας στο πως αντιμετώπισε το bullying που δεχόταν η κόρη της, η Ελένη Ράντου ανέφερε πως «το περιστατικό ξεκίνησε από τον παιδικό σταθμό και αλλάξαμε σχολείο. Θύμωσα παρά πολύ γιατί αυτό είναι ανεξέλεγκτο, προέρχεται από κάποια παιδιά. Και δεν μπορείς να ζητήσεις ευθύνες, ούτε από το σχολείο, ούτε από τους γονείς. Προφανώς κάποιοι γονείς δεν θα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά».

«Γενικά, υπάρχει πολύ βία στα σχολεία. Και υπάρχουν και πρωτόγνωρα ένστικτα. Η παιδεία αυτό κάνει προσπαθεί να εξομαλύνει τα πρωτόγνωρά ένστικτα. Αν δεν τα καταφέρεις, έχεις χάσει το στοίχημα», καταλήγει.