Τα "καρφιά" του Ντάνου για πρώην συμπαίκτες του στο Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο μεγάλος νικητής του Survivor, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν του είχαν φερθεί και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Όσον αφορά στο αν υπήρξε αλλαγή στάσεων από κάποια άτομα μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ντάνος είπε χαρακτηριστικά: «Είδα συμπεριφορές διαφορετικές οπωσδήποτε, και συμπεριφορές που δεν περίμενα, όχι όλοι το ίδιο αλλαγμένοι, αλλά θέλω να πιστεύω επειδή όσοι βγήκαν πριν από μένα, με είδαν μέσα στο Survivor, και κατάλαβαν κάποια πράγματα».

«Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, και δεν πρόκειται να γίνω κολλητός με κάποιον επειδή έλαβα μια αγκαλιά, ή είδα μια καλύτερη συμπεριφορά. Θα δώσω ίσως μία ευκαιρία, αλλά πολύ συγκεκριμένες, και όχι ότι θα γίνουμε κολλητοί. Μου μετέφεραν πράγματα, ξέρω πολλά πράγματα, και όταν είχαν βγει, είχαν τοποθετηθεί για μένα αρνητικά. Εγώ είμαι άνθρωπος που μπορώ να σε κοιτάξω στα μάτια. Κάποιοι τα χαμήλωσαν», ανέφερε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Με κάποιους δεν θέλω να λέω τίποτα περισσότερο από μια καλημέρα. Δεν έχω προκατάληψη, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω… Βλέποντας και κάνοντας. Ξέρω πολύ καλά όλες τις καλές και τις κακές στιγμές, δεν θα κάνω τον χαζό».

Δείτε το βίντεο:
Τα "καρφιά" του Ντάνου για πρώην συμπαίκτες του στο Survivor - ΒΙΝΤΕΟ Τα "καρφιά" του Ντάνου για πρώην συμπαίκτες του στο Survivor - ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by Dexi Extrem on 20:19 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: