Η σκηνή με τη δολοφονία του Versace σε σίριαλ για τη ζωή του που έχει προκαλέσει οργή [εικόνες & βίντεο]

Ο τελευταίος σύντροφος του δολοφονημένου Τζιάνι Βερσάτσε έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά. Όχι όμως για να μιλήσει σχετικά με την κοινή τους ζωή ή τις συνθήκες της δολοφονίας αλλά για να ασκήσει κριτική στη νέα σεζόν της σειράς «American Crime Story».

H σειρά, είναι αφιερωμένη στη δολοφονία του διάσημου μόδιστρου.


Τον χαρακτήρα του ιδίου υποδύεται στη νέα σειρά ο λατίνος τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν.

«Η εικόνα του Ρίκι Μάρτιν να κρατά τη σορό στα χέρια του είναι γελοία» δηλώνει ο Αντόνιο Ντ' Άμικο στην εφημερίδα Guardian.

«Μπορεί να είναι ποιητική αδεία του σκηνοθέτη, ωστόσο, εγώ δεν αντέδρασα έτσι» υποστηρίζει ο 58χρονος.
Ο επί 15 χρόνια σύντροφος του Βερσάτσε, περιγράφει ακόμα στην εφημερίδα πώς έζησε εκείνος τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν τη δολοφονία.

Λέει ότι έπινε καφέ στη βεράντα της έπαυλης Βερσάτσε στο Μαϊάμι, όταν ο διάσημος σχεδιαστής βγήκε για να αγοράσει εφημερίδα.
Λίγες στιγμές αργότερα άκουσε πυροβολισμούς. Ο ίδιος και ο μπάτλερ βγήκαν αμέσως έξω και είδαν τον Βερσάτσε να κείτεται στα σκαλιά μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Στη συνέχεια όμως, τον απομάκρυναν κι έτσι δεν κατάφερε ποτέ να κρατήσει στα χέρια του τον σύντροφο του, όπως δείχνει η σειρά.


Tην Ντονατέλα Βερσάτσε υποδύεται η Πενέλοπε Κρουζ.

Η σκηνή με τη δολοφονία του Versace σε σίριαλ για τη ζωή του που έχει προκαλέσει οργή [εικόνες & βίντεο] Η σκηνή με τη δολοφονία του Versace σε σίριαλ για τη ζωή του που έχει προκαλέσει οργή [εικόνες & βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 15:19 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: