01 Αυγούστου 2017

Απίστευτοι διάλογοι Νο2! Τσίπρας: Με βρίσατε τη μέρα των γενεθλίων μου – Μητσοτάκης: Σας έχω και δεύτερο δώρο!

«Έχετε νεύρα» είπε ο πρωθυπουργός – «Καλές διακοπές» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σταματημό δεν είχαν οι ατάκες και οι σπόντες σήμερα στη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Ο πρωθυπουργός στη δευτερολογία του παρατήρησε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει «πολλά νεύρα και δεν θα σας κάνουν καλό» και είπε ειρωνικά πως «αντί το κόμμα σας να ζητά κάθε 15 μέρες και μία εξεταστική. Κάντε μία εξεταστική στην Πειραιώς για να δείτε γιατί έχετε τόσα νεύρα. Γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό».

Μάλιστα, είπε πως αν και ο πρόεδρος της ΝΔ διακρίνεται από αστική ευγένεια, τον «στενοχώρησε» ανήμερα των γενεθλίων του καθώς «αντί για ευχές μου απευθύνατε ύβρεις, λέγοντάς με ψεύτη και κλέφτη».



«Έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, χρειάζεστε διακοπές» απάντησε από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ξάφνιασε και προκάλεσε γέλια στην αίθουσα όταν είπε «έχω και ένα δεύτερο δώρο για τα γενέθλιά σας».

«Από την 1 Ιουνίου 2017, μέσα σε 2 μήνες, πόσες τροπολογίες έχετε καταθέσει; 159! Ζήτησα από συνεργάτες μου να τις εκτυπώσουν» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος σήκωσε μια απίστευτη στοίβα από έγγραφα και είπε εν μέσω νέων γέλιων στην αίθουσα: «Θα τις καταθέσω στα πρακτικά»!



Με την υπάλληλο της Βουλής να πιάνει την βαριά στοίβα και με τα δύο χέρια, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Ποια καλύτερη απόδειξη του τρόπου με τον οποίο έχετε επιλέξει να ευτελίζετε τη νομοθετική διαδικασία;».