28 Αυγούστου 2017

Απίστευτο: Μπετονιέρα έκανε χαλκομανία ΙΧ αλλά 3 παιδιά και η μητέρα τους σώθηκαν

Δεν τα κατάφερε ο πατέρας της οικογένειας - Ο οδηγός της μπετονιέρας δήλωσε ότι το δυστύχημα συνέβη λόγω ξαφνικού προβλήματος με τα φρένα

Σοκ προκαλεί το βίντεο από τις Φιλιππίνες που δείχνει τη στιγμή που μια εκτός ελέγχου μπετονιέρα κάνει χαλκομανία ένα ΙΧ που ήταν σταματημένο μπροστά της.


Στο βίντεο φαίνεται η μπετονιέρα να «καβαλάει» το διαχωριστικό κράσπεδο, να σηκώνεται στις δύο ρόδες και να καταλήγει πάνω στο λευκό ΙΧ μάρκας Honda στο οποίο μέσα βρίσκονταν ο 35χρονος Οδυσσέας Ράμος, η 34χρονη σύζυγός του Μαρίφε και τα τρία παιδιά τους ηλικίας 12, 8 και 4 ετών.

Ως εκ θαύματος η μητέρα και τα τρία παιδιά απεγκλωβίστηκαν σώοι από το «λιωμένο» ΙΧ. Αντίθετα ο 35χρονος Ράμος δεν τα κατάφερε.


Ο οδηγός της μπετονιέρας δήλωσε ότι το δυστύχημα συνέβη λόγω ξαφνικού προβλήματος με τα φρένα. «Πάτησα φρένο αλλά δεν συνέβη το παραμικρό. Καβάλησα το κράσπεδο για να μην χτυπήσω περισσότερους ανθρώπους» δήλωσε ο σοκαρισμένος οδηγός της μπετονιέρας.

Εκτός από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας Ράμος, τυχερό στάθηκε και το κουτάβι τους το οποίο ήταν και το πρώτο που βγήκε από τα συντρίμμια με περαστικούς να το εντοπίζουν να γαβγίζει συνεχώς.

Δείτε βίντεο:
Απίστευτο: Μπετονιέρα έκανε χαλκομανία ΙΧ αλλά 3 παιδιά και η μητέρα τους σώθηκαν