01 Αυγούστου 2017

ΚΑΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! Πάγκαλος: Ο στρατός του Καμμένου είναι οπερέτα και ατσαλάκωτος, κάνει μόνο για παρελάσεις-Τι απάντησε ο Καμμένος

«Να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχο του στρατού» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος - Με ένα τουίτ και μια φωτογραφία απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας


Σκληρή επίθεση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αφορμή την περιορισμένη παρουσία δυνάμεων του στρατού για την κατάσβεση της χθεσινής μεγάλης πυρκαγιάς στα Καλύβια εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «ο στρατός του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί» και συνέχισε: «Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό».

«Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» κατέληξε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

«Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μετά ένα σινούκ... Εν πάσει περιπτώσει ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού ενώ κοντά στην Αθήνα έπρεπε να επιστρατευθούν όλα τα μέσα και εν πάσει περιπτώσει είναι δύο βήματα από την Αθήνα 40 χιλιόμετρα», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Και πρόσθεσε ο πρώην υπουργός: «Αυτό που ήταν ακόμη πιο περίεργο ήταν η έλλειψη παρουσίας του στρατού».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου:


«Ο στρατός του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί... Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό. Είναι στρατός οπερέτας...» ήταν το δριμύ κατηγορώ του Θόδωρου Πάγκαλου που κατέληξε: «Και ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του...».

Καμμένος: Ο Πάγκαλος να μην πιάνει στο στόμα του τις ένοπλες δυνάμεις

«Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις Ενοπλες Δυνάμεις» ήταν το σχόλιο του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος συνόδευσε το σχόλιό του με μια φωτογραφία του Θόδωρου Πάγκαλου με κόκκινη ρόμπα...