16 Αυγούστου 2017

Λάθρο λήστεψαν αλλοδαπούς στη Λέσβο

Τα θύματα ηλικίας 19, 20 και 26 χρόνων είχαν καταφύγει στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα τα οποία τους είχαν προκαλέσει οι δράστες και είχαν αρπάξει από τις τσέπες τους 200 ευρώ και ένα κινητό


Στα όρια του αυτοφώρου κατάφεραν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. να εντοπίσουν στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης τρεις νεαρούς μετανάστες οι οποίοι, λίγες ώρες νωρίτερα, είχαν επιτεθεί σε άλλους τρεις αλλοδαπούς και τους είχαν τραυματίσει για να τους ληστέψουν.

Τα θύματα ηλικίας 19, 20 και 26 χρόνων είχαν καταφύγει στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα τα οποία τους είχαν προκαλέσει οι δράστες και είχαν αρπάξει από τις τσέπες τους 200 ευρώ και ένα κινητό. Μάλιστα, στις καταθέσεις που έδωσαν, είπαν ότι αυτοί που τους επιτέθηκαν και τους ξυλοκόπησαν ήταν τουλάχιστον πέντε.

Από τις έρευνες, εντοπίστηκαν τρεις από τους ληστές ηλικίας 19, 23 και 28 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών με την οποία παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης. Η έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται, για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών, που είναι αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ