Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚους! Εκκενώνεται το κτίριο του ΔΟΛ στην Μιχαλακοπούλου με εντολή του εκκαθαριστή-Εκτός λειτουργίας οι σελίδες ΝΕΑ και ΒΗΜΑ

Οι εκπρόσωποι των ειδικών διαχειριστών ειδοποίησαν τους εναπομείναντες δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους να μαζέψουν τα πράγματα τους και να παραδώσουν τις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου τους στο κτίριο.


Επιπλέον τους ενημέρωσαν ότι θα υπογράψουν τις απολύσεις τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο του κτιρίου και από εκείνη την στιγμή και μετά αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσουν να εισέλθουν στα γραφεία προκειμένου να παραλάβουν κάποιο προσωπικό αντικείμενο θα συνοδεύονται από εκπρόσωπο της ασφάλειας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση όσοι δεν υπογράψουν τις απολύσεις θα τους επιδοθούν από δικαστικό κλητήρα ενώ αναστέλλεται προσωρινά η κυκλοφορία των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», με τελευταίο φύλλο το αυριανό των «ΝΕΩΝ».

Μέχρι στιγμής και παρά τις συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι εργαζόμενοι δεν έχουν ενημερωθεί για το αν κάποιοι εξ αυτών θα συνεχίσουν να εργάζονται στα έντυπα του ΔΟΛ υπό το νέο καθεστώς καθώς δεν υπήρξε επικοινωνία από κάποιο στέλεχος της νέας ιδιοκτησίας.

Βαρύ το κλίμα στον ΔΟΛ – Εκτός λειτουργίας οι ιστοσελίδες των Νέων και του Βήματος 

Εκτός λειτουργίας είναι από το πρωί οι ηλεκτρονικές σελίδες της εφημερίδας «Τα Νέα» όσο και αυτή της εφημερίδας «Το Βήμα» . Όποιος προσπαθήσει να μπει στα δύο αυτά sites αντικρύζει την παρακάτω εικόνα.

Ίσως πρόκειται για κάποια προγραμματισμένη αναβάθμιση αφού πριν λίγο καιρό οι σελίδες αυτές κατέληξαν έπειτα από πλειοδοτικό διαγωνισμό στην εταιρεία η Alter Ego του εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ως περουσιακά στοιχεία του ΔΟΛ έναντι συνολικού τιμήματος  22.892.226 ευρώ.