25 Αυγούστου 2017

ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΙ! Επίθεση με σφυριά και λοστούς στο ΑΔΕΙΟ κτίριο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου

Πέντε άτομα έσπασαν τις τζαμαρίες του κτιρίου και πέταξαν μπογιές.

Άλλη μια άνανδρη επίθεση εναντίον μέσων ενημέρωσης σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με ομάδα αγνώστων να «βάζει στο στόχαστρο» το παλαιό κτίριο του ΔΟΛ στην οδό Μιχαλακοπούλου.


Συγκεκριμένα, πέντε άτομα τα οποία είχαν στην κατοχή τους σφυριά και λοστούς χτύπησαν τις τζαμαρίες του κτιρίου και πέταξαν μπογιές, προτού εξαφανιστούν όταν εμφανίστηκε η ασφάλεια του κτιρίου.


Πρόκειται για μια ενέργεια που είχε προφανή στόχο τους ίδιους τους εργαζομένους, αλλά και τη νέα εποχή που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό στον Όμιλο με την επανέκδοση των «Νέων» και του «Βήματος». Είναι δε σαφές ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της δημιουργίας κλίματος εκφοβισμού και κατατρομοκράτησης της ελευθεροτυπίας, στην οποία επιδίδονται ουκ ολίγα κέντρα και παράκεντρα.
Ωστόσο είναι βέβαιο, ότι αυτή η τακτική κάθε άλλο μπορεί να βλάψει τα ισχυρά δημοκρατικά θεμέλια πάνω στα οποία στήθηκε και συνεχίζει να στήνεται το τελευταίο διάστημα ο Όμιλος, αλλά και στην παράδοση που κουβαλούν μαζί τους τα ιστορικά Μέσα Ενημέρωσης του Ομίλου. 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/epithesi-me-sfiria-ke-lostous-sto-ktirio-tou-dol-sti-michalakopoulou