24 Αυγούστου 2017

ΜΑΚΑΡΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΥΓΙΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ! Πολάκης απ΄το νοσοκομείο: «ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ» (η "ορθογραφία" δικιά του)-Βγαίνει απ' το νοσοκομείο

[Το "πρίμα" γιατί το γράφεις με Υ ρε στόκε; Δε σου το έμαθαν στο ιδιωτικό που πλήρωνε ο θείος σου;]

«Ολα πρίμα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, μετά την εισαγωγή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.


«ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ. Μην ανησυχείτε έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα... Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές, με συγκινήσατε. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής και μονάδας του Ιπποκράτειου», έγραψε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πολάκης εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία όπου ένιωσε και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

«Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος κατόπιν αδιαθεσίας που αισθάνθηκε σήμερα το πρωί μετέβη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις» αναφέρεται σε ανακοίνωση του το υπ. Υγείας.

Τονίζεται δε ότι με την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο αναπληρωτής υπουργός θα εξέλθει του νοσοκομείου αργότερα το βράδυ της Πέμπτης.



Εξιτήριο παίρνει ο Παύλος Πολάκης – Τι είπαν οι γιατροί

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο σήμερα το βράδυ. Οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή στον κ. Πολάκη.

Ο αναπληρωτής υπουργός είχε νιώσει αδιαθεσία και αρρυθμίες και η μεταφορά του στο νοσοκομείο κρίθηκε αναγκαία. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κολπική μαρμαρυγή, που έπρεπε  να αντιμετωπισθεί εντός του νοσοκομείου, αφού ελλόχευε ο κίνδυνος θρόμβωσης και εγκεφαλικού.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο κ. Πολάκης είχε μεταβεί στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις και η μεταφορά του έγινε με συνθήκες άκρας μυστικότητας.

Ο αναπληρωτής υπουργός υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων στην πανεπιστημιακή καρδιολογική κλινική και ακολούθως μεταφέρθηκε στη μονάδα εμφραγμάτων. Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι ο κ. Πολάκης θα έπαιρνε εξιτήριο αύριο, αλλά τελικά κρίνεται ότι είναι ασφαλές να επιστρέψει απόψε στο σπίτι του, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.