31 Αυγούστου 2017

Η μόδα αγαπά τους κρατούμενους-Ο νέος εγκληματίας που κάνει καριέρα μοντέλου [εικόνες]

Φαίνεται πως οι σέξι κρατούμενοι θα αποκτήσουν την δική τους κατηγορία στη βιομηχανία της μόδας, καθώς μετά τον Τζέρεμι Μικς (τον σέξι κρατούμενο που έγινε viral), τώρα ακόμη ένας έκανε το ντεμπούτο του στον χώρο.

Πρόκειται για τον 20χρονο Μέκι Λάκι από τη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή κλεμμένου αυτοκίνητου. Ο άνδρας μάλιστα είχε γίνει τότε γνωστός όχι για το καλογυμνασμένο σώμα του και την ομορφιά του, αλλά για τα μάτια του, τα οποία είχαν διαφορετικό χρώμα.


Ο Μέκι Λάκι στη φυλακή

Έχοντας ετεροχρωμία, δηλαδή ένα μπλε και ένα καστανό μάτι, ο Μέκι όταν βγήκε από τη φυλακή υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.


Η πρώτη φωτογράφιση του Μέκι

Μάλιστα, στην πρώτη του φωτογράφιση είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με τη φωτογραφία που είχε βγάλει στη φυλακή.


Βέβαια, σε αντίθεση με τον γνωστό πια Τζέρεμι Μικς, ο οποίος είχε κάψει καρδιές από την πρώτη στιγμή ως σέξι κρατούμενος, ο Μέκι έχει πιο άτακτο παρελθόν, καθώς από τον Απρίλιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 είχε συλληφθεί 5 φορές για παρανομίες.


Ο «πρώτος» σέξι κρατούμενος Τζέρεμι Μικς

Ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται, όλα αυτά είναι παρελθόν και πλέον το μοντέλο με ετεροχρωμία ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας, κάνοντας προνόμιο το διαφορετικό χρώμα ματιών του.

ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ
iefimerida.gr