26 Αυγούστου 2017

Πήλιο: «Νταής» ξυλοκόπησε γυναίκα λόγω των σκυλιών της!

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε η 40χρονη γυναίκα, ο άγνωστός της άνδρας την εξύβρισε επειδή κολυμπούσε μαζί με τα σκυλιά


Επίδειξη δύναμης σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα έκανε ένας «νταής», ο οποίος κατέφυγε στο… ξύλο όταν είδε ότι δεν μπορούσε να την υποχρεώσει να φύγει από την παραλία της Νταμούχαρης στο Πήλιο μαζί με τα δύο σκυλιά της που η παρουσία τους τον ενοχλούσε!

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε η 40χρονη γυναίκα, ο άγνωστός της άνδρας την εξύβρισε επειδή κολυμπούσε μαζί με τα σκυλιά και, όταν είδε ότι δεν αντέδρασε, την χτύπησε με τα χέρια του και την κλώτσησε! Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί όταν το θύμα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

*** Στη Μαγνησία έγινε και ένα ακόμη σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, με θύμα μια 27χρονη η οποία υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον 28χρονο σύζυγό της! Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα του Αλμυρού η νεαρή γυναίκα, κατά την διάρκεια ενός οικογενειακού καυγά, ο δράστης την χτύπησε βάναυσα, ρίχνοντάς την στο δάπεδο και κλωτσώντας την!

Ο 28χρονος «νταής» συνελήφθη από τους αστυνομικούς και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών.