28 Αυγούστου 2017

Ο υπόκοσμος στην Κύπρο χρησιμοποιεί ακόμα και αντιαρματικούς πυραύλους

Η τελευταία ενέργεια ήταν η χρήση αντιαρματικού πυραύλου RPG με τον οποίο χτυπήθηκε αποθήκη συμφερόντων εταιρείας που διατηρούσε ο Άντρος Ροδοθέου ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγους μήνες


Βαρύ οπλισμό χρησιμοποιούν πλέον οι ομάδες του υποκόσμου στη Κύπρο στον πόλεμο για επικράτηση που μαίνεται εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας καταγράψει σειρά από δολοφονίες οι οποίες παραμένουν ανεξιχνίαστες ως προς του εντοπισμό των ηθικών αυτουργών.

Η τελευταία ενέργεια ήταν η χρήση αντιαρματικού πυραύλου RPG με τον οποίο χτυπήθηκε αποθήκη συμφερόντων εταιρείας που διατηρούσε ο Άντρος Ροδοθέου ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγους μήνες. Η αποθήκη βρισκόταν σε περιοχή έξω από τη Λευκωσία και οι δράστες την πυρπόλησαν με τη χρήση του αντιαρματικού βλήματος.

Η αστυνομία ανακρίνει διάφορα άτομα χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει συλλήψεις. Αυτό που ανησυχεί είναι η προμήθεια τέτοιου οπλισμού από τον υπόκοσμο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από δύο χρόνια είχε χρησιμοποιηθεί και πάλι αντιαρματικό βλήμα σε κατοικημένη περιοχή και μάλιστα μέρα μεσημέρι σε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Από την επίθεση δολοφονήθηκε ένας 20χρονος φρουρός του Μαυρομιχάλη. Και εκείνη η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη.

Μανώλης Καλατζής
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ