Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Ο Τραμπ εγκαινιάζει στο Facebook το κανάλι των «πραγματικών ειδήσεων» (BINTEO)Παρουσιάστρια του καναλιού είναι η Λάρα Τραμπ, νύφη του προέδρου των ΗΠΑ.

«Μετά από μήνες που διάφορα μέσα δημοσιεύουν ψευδείς ειδήσεις, ο πρόεδρος Τραμπ εγκαινίασε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα ειδησεογραφικό κανάλι στο οποίο η νύφη του παίζει το ρόλο της παρουσιάστριας», αναφέρει η διαδικτυακή πύλη BuzzFeed.Η πρώτη εκπομπή εμφανίστηκε στο κανάλι στις 20 Ιουλίου. Σε αυτό το βίντεο η Λάρα Τραμπ (σύζυγος του Έρικ Τραμπ, γιου του προέδρου) απευθύνθηκε στα 23 εκατομμύρια οπαδούς του λογαριασμού ζητώντας τους να παρακολουθούν τις εβδομαδιαίες ενημερώσεις.

Με το ίδιο μπλε φόντο με αυτό που χρησιμοποίησε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας η Λάρα υπόσχεται να παρουσιάζει «απλώς τα γεγονότα».

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη συμμετοχή σας. Είμαι η Λάρα Τραμπ κι αυτές ήταν οι πραγματικές ειδήσεις», έκλεισε η εκπομπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λάρα Τραμπ είχε εργαστεί ως παραγωγός του δελτίου ειδήσεων «Inside Edition» του CBS και συχνά έδειχνε την υποστήριξή του στην εκστρατεία του Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου