24 Αυγούστου 2017

Βασιλικές αποδοχές για τους πρωταγωνιστές του Game of Thrones: 500.000 δολάρια το επεισόδιο!

Η βασίλισσα Νταϊνέρις Ταργκάριεν και ο Τζον Σνόου δίνουν τη μάχη για να κρατήσουν μακριά τους απέθαντους ψυχρούς καβαλάρηδες, σε ένα μέτωπο που θα κρίνει το μέλλον της ανθρωπότητας. Το Game Of Thrones εξακολουθεί να συγκλονίζει τους φανατικούς θαυμαστές του, ενώ ολοκληρώνεται η προβολή της 7ης και προτελευταίας περιόδου. Εξίσου συγκλονιστικές ωστόσο, είναι και οι απολαβές των πρωταγωνιστών της άκρως πετυχημένης σειράς, οι οποίοι, όπως αποδεικνύεται, έχουν πολλούς, πάρα πολλούς, εκατοντάδες χιλιάδες λόγους για την ακρίβεια, να τα δώσουν όλα στη μάχη και να επικρατήσουν.

Σύμφωνα με τη λίστα των απολαβών τους που διέρρευσε σε περιοδικό του Χόλιγουντ, στις ΗΠΑ, η κατά κόσμο Εμίλια Κλαρκ, ή πιο γνωστή ως Νταϊνέρις Ταργκάριεν, ο Κιτ Χάριγκτον, ή αλλιώς Τζον Σνόου και η Λένα Χίντεϊ, ή Σέρσι Λάννιστερ, προσθέτουν στον λογαριασμό τους 500.000 δολάρια ο καθένας, για κάθε επεισόδιο του Game Of Thrones.

Στο ίδιο επίπεδο κυμαίνονται και οι απολαβές του Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, ή Τζέιμι Λάννιστερ και του Πίτερ Ντίνκλατζ, του νάνου αδερφού των Λάννιστερ, ο οποίος έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές για την ερμηνεία και τον ρόλο του στη σειρά.

Η Εμίλια Κλαρκ και ο Κιτ Χάριγκτον

Η Λένα Χίντεϊ και ο Νικολάι Κόστερ Βαλντάου

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ