28 Αυγούστου 2017

Στο Βίτσι ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φ. Κρανιδιώτης και στελέχη του κόμματος (Photos)

[Για να τα λέμε όλα: 

1. Ο Φαήλος γιατί δεν πήρε μαζί του και τον πατριώτη (όπως πιστεύει) Κοτζιά;

2. Η ΝΔ πως και δεν έχει ζητήσει να καταστραφεί το "μνημείο μίσους που εξάπτει τα εμφυλιοπολεμικά πάθη"]

Στο Βίτσι έδωσε χθες το παρών ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, μαζί με τον Γ. Γραμματέα Χρήστο Χρηστίδη, τον... Γραμματέα Οικονομικών, Απόστολο Κρητικόπουλο, τον Γραμματέα Ορθοδοξίας και Θρησκευμάτων, Φαίδωνα Χριστοδουλάκη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Ηλία Κωστόπουλο, στελέχη και μέλη του κόμματος στο μνημόσυνο των πεσόντων πολεμιστών του Εθνικού Στρατού, που οργάνωσε αξιέπαινα η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

Στην ανακοίνωση της Νέας Δεξιάς αναφέρονται τα εξής:


Συγκλονιστικό το τοπίο του αγώνα και της θυσίας των μαχητών του Έθνους, που συνέτριψαν την προδοτική κομμουνιστική ανταρσία.

Κληρωτοί, εργάτες, αγρότες, κάθε τάξης, που ανέβηκαν με την ξιφολόγχη και χειροβομβίδες βήμα βήμα τις οχυρωμένες πλαγιές για να συντρίψουν τις συμμορίες του Ζαχαριάδη που στο τέλος αποτελούνταν κατά τα 3/4 από σλαβόφωνους ΣΝΟΦίτες.

Ντροπή η απουσία εδώ και δεκαετίες των Ενόπλων Δυνάμεων, προφανώς διαχρονική και διακομματική απόφαση της πολιτικής ηγεσίας.

Αυτοί που έπεσαν, Αξιωματικοί και Οπλίτες ήταν γραμμένοι στα μητρώα τους, τέκνα της Ελληνίδας Μάνας και δεν μπορεί να μην υπάρχει άγημα και παρουσία των Αρχηγών των 3 κλάδων.

Δόξα και τιμή σε όλους τους μαχητές του Εθνικού Στρατού, φύλακες της Ελευθερίας μας και της Δημοκρατίας.