23 Αυγούστου 2017

Πώς η Ναόμι Κάμπελ ρεζίλεψε την πρώην διευθύντρια της Vogue και όλο της το επιτελείο [εικόνα]

Μία φωτογραφία και ένα σχόλιο ήταν αρκετό για να ρεζιλέψει η Ναόμι Κάμπελ την πρώην διευθύντρια της Βρετανικής Vogue, Αλεξάνδρα Σούλμαν.

Το θρυλικό μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram με το προσωπικό του περιοδικού στο τεύχος του Ιουνίου (όπου προέδρευε η Σούλμαν) δηλώνοντας ουσιαστικά πως δεν υπάρχουν ούτε ένα μαύρο άτομο ανάμεσά τους.

Η ίδια μάλιστα, εν προκειμένω της αποχώρησης της Σούλμαν ζήτησε από τον νέο διευθυντή Έντουαρτ Έννινφουλ να εντάξει στο εργατικό δυναμικό άτομα από διαφορετικές κουλτούρες και χώρες.

Επίσης, η Campbell ζήτησε -μέσω του λογαριασμού της στα social media- τους 4,3 εκατομμύρια οπαδούς της να της αναφέρουν "τις σκέψεις τους" για τη φωτογραφία, σε μία ανάρτηση που έχει ήδη 10.000 likes.

Ειδικότερα, δίπλα στη φωτογραφία, το γνωστό μοντέλο έγραψε: «Αυτή είναι η φωτογραφία του προσωπικού της βρετανικής Vogue υπό την προηγούμενη διευθύντρια Αλεξάνδρα Σούλμαν. Αναμένουμε ένα ποικίλο προσωπικό τώρα που ο Έννινφουλ είναι ο διευθυντής. Ας ακούσω τις σκέψεις σας.

Να σημειωθεί πως ο Έννινφουλ, ο οποίος ανέλαβε το νέο του ρόλο την 1η Αυγούστου, είναι ο πρώτος άντρας διευθυντής του περιοδικού.