28 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτο: Πωλείται ελβετικός αέρας κοπανιστός, αλλά… καθαρός! – Οι 120 εισπνοές 21 δολάρια (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τους ιδρυτές της ελβετικής εταιρείας, οι κύριοι πελάτες τους βρίσκονται στην Κίνα και την Ινδία, αλλά και όλες τις χώρες του κόσμου που στερούνται καθαρού αέρα.


Η ελβετική εταιρεία Swiss Alpin Air έχει αρχίσει να εξάγει αέρα από τις Άλπεις, παρέχοντας έτσι καθαρό αέρα σε πελάτες που ζουν στις πιο μολυσμένες πόλεις του κόσμου.
«Εξάγουμε ήδη νερό από τις Άλπεις, σοκολάτα και τυρί, γιατί να μην εξάγουμε και τον καθαρό μας αέρα; Είναι ο καλύτερος αέρας στον κόσμο», εξήγησαν οι ιδρυτρές της εταιρείας. «Πριν από περισσότερα από 40 χρόνια οι άνθρωποι οι άνθρωποι συνοφρυωνόταν όταν άκουγαν να γίνεται λόγος για το εμφιαλωμένο νερό», υποστηρίζουν.


Οι ιδρυτές της εταιρείας λένε ότι οι κύριοι πελάτες της βρίσκονται στην Κίνα και την Ινδία και ότι η εταιρεία προγραμματίζει ακόμη να ανοίξει υποκατάστημα στο Πεκίνο. Η εταιρεία επίσης δεν αποκλείει την είσοδο στην ευρωπαϊκή αγορά, προσφέροντας το προϊόν της στους επιβάτες του μετρό του Λονδίνου, όπως τονίζει ο Ντάνυ Γουρ διευθύνων σύμβουλος της Swiss Alpin Air.

Για να εξαχθεί ο αέρας συμπιέζεται σε ένα μπουκάλι όγκου επτά λίτρων που οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ψεκαστούν, ή να αναπνεύσουν το περιεχόμενο του δοχείου μέσω μιας μάσκας προσώπου. Η τιμή του δοχείου, με χωρητικότητα για περισσότερες από 120 εισπνοές, είναι 21 δολάρια.