26 Σεπτεμβρίου 2017

Σε 21 μήνες φυλακή καταδικάστηκε ο πρώην γερουσιαστής που κανε sexting με 15χρονη

Τον εγκατάλειψε η σύζυγός του - το «δεξί χέρι» της Χίλαρι Κλίντον - Ο Βάινερ είχε πείσει μία μαθήτρια λυκείου να γδυθεί και να αγγίξει τον εαυτό της, μέσω Skype, το 2016Δύσκολες στιγμές περνά ο Άντονι Βάινερ.


Ο απογοητευμένος πρώην γερουσιαστής, καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλακή τη Δευτέρα, για το θέμα που είχε κάνει το γύρο του κόσμου, όπου ο Βάινερ είχε πείσει μία μαθήτρια λυκείου να γδυθεί και να αγγίξει τον εαυτό της, μέσω Skype, το 2016.

Εβραίος του Μπρούκλιν, ο Βάινερ παντρεύτηκε μια μουσουλμάνα. Μαζί με την Ούμα Αμπεντίν, το «δεξί χέρι» της Χίλαρι στην προεκλογική της εκστρατεία, ονειρεύτηκαν να κατακτήσουν τις σφαίρες της εξουσίας όμως η εμμονή του sexting τον εξαφάνισε από το προσκήνιο.
Το 2011, ο Βάινερ όχι μόνο αντάλλασσε πιπεράτα μηνύματα μέσω του Διαδικτύου με ανήλικη, αλλά πόζαρε και με αδαμιαία περιβολή.

Το 2011 οι γυμνές φωτογραφίες του στοίχησαν τότε τη θέση του στη Γερουσία των ΗΠΑ. Δύο χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό. Αυτή τη φορά παραλήπτρια των ηλεκτρονικών μηνυμάτων του όπου ο ίδιος απεικονίζεται ημίγυμνος ήταν η Σίντνει Λίδερς , μία 23χρονη Αμερικανίδα από την Ιντιάνα.



Ο Βάινερ έχει παραδεχτεί δύο φορές δημοσίως ότι επιδίδονταν σε sexting με νεαρές υπάρξεις. Έχοντας στο πλευρό του την ταπεινωμένη σύζυγό του, Ούμα, παραδέχτηκε ότι συνέχιζε να έχει ανάρμοστη επαφή μέσω του Ιντερνέτ με μία νεαρά ύπαρξη, κατά την διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου.

Η σύζυγός του ως...άλλη  Χίλαρι έδωσε αρχικά άφεση αμαρτιών στον αμετανόητο σύζυγό της, ωστόσο, πολλές εφημερίδες έσπευσαν να γράψουν ότι ήθελε απλά να επωφεληθεί του σκανδάλου.

Η Ούμα Αμπεντίν, μία στενή συνεργάτης της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, δεν έχει κρύψει σε φίλους της τις πολιτικές φιλοδοξίες της. Για να στηρίξει  τον σύζυγό της, ακολούθησε τη συνταγή «Λεβίνσκι», δηλώνοντας μπροστά στις κάμερες με χαμηλωμένο το βλέμμα  ότι συγχωρεί τον άντρα της.

Όπως φαίνεται όμως, η ήττα της εργοδότριας και φίλης της, Χίλαρι Κλίντον, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Αμπεντίν, η οποία τον... έστειλε. Η έρευνα του FBI για τον πρώην Αμερικανό βουλευτή, του οποίου τα σεξουαλικά μηνύματα διέρρευσαν στον Τύπο, πιστεύεται ότι ήταν ένας από τους λόγους που στοίχισαν στην Κλίντον την προεδρία.

Μπορεί να άντεξε τον διασυρμό του άπιστου συζύγου της από τα media, αλλά για μια αφοσιωμένη καριερίστα όπως η πρώην Αμπεντίν η επαγγελματική αποτυχία είναι δεκάδες φορές πιο αβάσταχτη, όπως έδειξε η ιστορία.