27 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΤΙΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Επιδειξίας αναστάτωσε το κέντρο του Ηρακλείου

Κατέβασε το παντελόνι του και επιδόθηκε σε απρεπείς πράξεις

Πρωί- πρωί της Δευτέρας ξύπνησε... ορεξάτος ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος κατέβασε το παντελόνι του στη μέση της λεωφόρου Δικαιοσύνης, ενός από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, και άρχισε να χαϊδεύει προκλητικά τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε δεκάδες περαστικούς, μεταξύ των οποίων μητέρες που πήγαιναν στο σχολείο τα μικρά παιδιά τους!


Το αποκρουστικό θέαμα του αδίστακτου επιδειξία, που άρχισε να επιδίδεται χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής στις αρρωστημένες πράξεις του -και μάλιστα με ιδιαίτερο... πάθος και χωρίς σταματημό!- αδιαφορώντας για την παρουσία του πλήθους που περνούσε δίπλα του, προκάλεσε οργή και αηδία, αλλά και μεγάλη αναστάτωση σε όσους το αντίκρισαν.

Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά μόλις ο σάτυρος αντιλήφθηκε πως είχε  ξεκινήσει κινητοποίηση για την σύλληψή του,  αποχώρησε βιαστικά από την περιοχή και χάθηκε στα γύρω στενά. Οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν έρευνες, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Πήραν, όμως, καταθέσεις από πολίτες που έδωσαν σαφή περιγραφή του και βάσει αυτής τον αναζητούν.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ