28 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ζωντόβολα καλοσώρισαν στη ΝΔ τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ πρ. βουλευτή του Καμμένου που πήγε να πλακωθεί με τον Άδωνη

[Με ένα απλό «έκανα λάθος επιλογές» θα υποδεχθείτε πίσω και τον Καμμένο ρε ηλίθιοι; Κυριάκο αν αυτό είναι το νέο, καλύτερα ο γιος του Τραγάκη... αυτός τουλάχιστον δε μας έβρισε ποτέ! 

ΦΩΤΟ: Όταν το ρεμάλι έγλυφε τον κ@λο του Καμμένου...

Το άρθρο παρακάτω είναι από το altsantiri που φυσικά γελάει με τα ξεφτιλίκια της ΝΔ]

«Περασμένα ξεχασμένα» για χάρη της νέας πολιτικής του στέγης, γαλάζιων αποχρώσεων, φαίνεται πως είναι για τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ τα όσα έγιναν τον Ιούλιο του 2015 στη Βουλή, όταν παραλίγο πιάστηκε στα χέρια με τον Άφωνη Γεωργιάδη.

Ο λόγος για τον Χάρη Κατάνα, ο οποίος μετά τη διαγραφή μνήμης την οποία μάλλον υπέστη, προσχώρησε στη ΝΔ, σημειώνοντας μάλιστα πως η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ «ήταν το αποκορύφωμα της δικαίωσης» σχετικά με την πολιτική του επιλογή.

Το «θερμό» επεισόδιο στη Βουλή τον Ιούλιο του 2015

Τον Ιούλιο του 2015, λοιπόν, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν ένας πολιτικός «που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, που μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να πάμε την Ελλάδα μπροστά» – όπως οψίμως δηλώνει – ο Χάρης Κατάνας όρμηξε στη Βουλή κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, όταν ο δεύτερος είπε «στα 4 τώρα» την ώρα που ψήφισε ο Πάνος Καμμένος. Το περιστατικό θα έφτανε στα άκρα, αν δεν είχαν παρέμβει οι ψυχραιμότεροι.

Τι δήλωνε τότε για το «θερμό» επεισόδιο ο Χάρης Κατάνας


Η νέα πολιτική του στέγη μετά την αποτυχία στην επανεκλογή του

Ο Χάρης Κατάνας απέτυχε να επανεκλέγει στον νομό Κοζάνης και λίγο καιρό αργότερα αποφάσισε ότι το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων «στηρίζει μια κυβέρνηση καταστροφική για τη χώρα», όπως δήλωσε τον Δεκέμβριο του 2016.

Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να «ξεχάσει» το παρελθόν, με αποτέλεσμα να γίνει στέλεχος της ΝΔ και να εκτελεί τις επιταγές του αντιπροέδρου του, πλέον, Άδωνη Γεωργιάδη.


Η δήλωσή του για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ



Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το επεισόδιο στη Βουλή