05 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ! Φλαμπουράρης: Παραποιήθηκε η δήλωσή μου για το πακέτο Γιούνκερ

Mε διευκρινιστική δήλωσή του ρίχνει την ευθύνη στους δημοσιογράφους και τις επιχειρήσεις

Τα... μαζεύει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του για το πακέτο Γιούνκερ και την αξιοποίηση του.

«Για μια ακόμη φορά παραποιήθηκε η αναφορά μου στο ‘’πακέτο Γιούνκερ‘’ ώστε να υπάρξει σπέκουλα και διαστρέβλωση της αλήθειας» αναφέρει ο δήλωσή του ο υπουργός.

Και συνέχισε: «Το ‘’πακέτο Γιούνκερ‘’ αποτελεί δανειοδότηση, κυρίως προς τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και απαιτεί business plan ώστε να αποδεικνύεται η βιωσιμότητα της επένδυσης, ώστε να είναι εφικτή η απορρόφηση του δανείου».

«Αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Δεν έχει την ευθύνη επί τούτου η ελληνική κυβέρνηση και γι’ αυτό το λόγο καθυστερεί η έγκριση του δανείου, αλλά κυρίως η εκταμίευσή του. Αυτή ακριβώς ήταν η δήλωσή μου. Έχει καμία σχέση με αυτά που γράφονται και λέγονται;», κατέληξε ο κ. Φλαμπουράρης.

Πάντως ο κ. Φλαμπουράρης δεν δίνει καμία απάντηση για την αμείλικτη αλήθεια των αριθμών που δείχνουν ότι σε μόλις από τα περίπου 15 δισ. επενδύσεων που αναμένονταν πριν από δύο χρόνια μέχρι και φέτος στη χώρα μας η αξιοποίηση Γιούνκερ ανέρχεται μόλις στα 3,7 δισ. ευρώ.