27 Σεπτεμβρίου 2017

Γελάει ο Άδωνις με τον Καμμένο! Ούρλιαζε πως πλήρωσε με την κάρτα του το ξενοδοχείο και κατέθεσε την κράτηση του booking


Ούρλιζε χθες ο Καμμένος στη Βουλή ότι πλήρωσε απ' την τσέπη του το 5άστερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο και προς απόδειξη αυτού είπε: "Καταθέτω στα πρακτικά την απόδειξη πληρωμής"

Λίγο αργότερα ο Άδωνις βρήκε το έγγραφο που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βουλή κι έλιωσε στα γέλια αφού...
αντί για απόδειξη πληρωμής ο γνωστός ψεύτης είχε καταθέσει μια εκτυπωμένη σελίδα από κανα booking.com ότι έκανε κράτηση κι έβαλε την κάρτα του σαν εγγύηση προκειμένου να ισχύσει η κράτηση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε στο Twitter φώτο του εγγράφου Καμμένου και ανέφερε πως «δεν πρόκειται για απόδειξη, ούτε τίποτα» αφού σύμφωνα με τη φωτογραφία φαίνεται να είναι απόκομμα προκράτησης με πιστωτική κάρτα.



Για το θέμα είχε προηγηθεί σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή. Ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζήτησε εκ νέου από τον κ. Καμμένο να πληροφορήσει την Βουλή για το ύψος του ποσού με το οποίο χρέωσε – όπως ο ίδιος είπε – την πιστωτική του κάρτα για την εξόφληση της διαμονής του «στο καλύτερο ξενοδοχείο» του Λονδίνου. Ακόμη, του ζήτησε να δώσει την άδεια στο Καζίνο του Λονδίνου, «όπου έπαιξε ρουλέτα», να αποκαλύψει το ποσό, που τζογάρισε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε εξάλλου την αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ, στον Τάκη Μπαλτάκο, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό ​για να πει: «Αλήθεια κύριε Τσίπρα, ο συγκυβερνήτης σας είπε πως πήρε τηλέφωνο έναν «ακροδεξιό και χρυσαυγίτη», όπως εσείς χαρακτηρίζατε τον Μπαλτάκο. Είναι φιλαράκια ο κ. Καμμένος με τον Μπαλτάκο;».