16 Σεπτεμβρίου 2017

Αλβανός βιαστής αφέθηκε ελεύθερος και παραβίασε τους όρους της αναστολής του

Είχε βιάσει και είχε χτυπήσει άγρια μία 32χρονη, την βρέθηκε αιμόφυρτη στην άκρη του δρόμου

Άφησαν ελεύθερο τον Αλβανό που είχε βιάσει πριν από τρία χρόνια μια 32χρονη ομοεθνή του και την είχε αφήσει αιμόφυρτη στην άκρη ενός δρόμου στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, αλλά εκείνος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τους περιοριστικούς όρους και έπαψε να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα!


Μερικούς μήνες μετά την αποφυλάκιση του 38χρονου ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας εξέδωσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και διάταξη με κατηγορίες για βιασμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβίαση των όρων αποφυλάκισης. Τελικά, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Ηγουμενίτσα, όπου κυκλοφορούσε σαν… κύριος, συνελήφθη και οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές.

*** Ένα ένταλμα σύλληψης και δύο καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 22χρονου Έλληνα που συνελήφθη στη Λαμία από αστυνομικούς της Ασφαλείας! Το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε στις 8 Αυγούστου από τον ανακριτή Λαμίας αφορούσε τη συμμετοχή του σε ληστεία, ενώ ο νεαρός είχε καταδικαστεί στις 4 Ιουλίου του 2014 σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών από το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και στις 13 Φεβρουαρίου φέτος από το Πταισματοδικείο Λαμίας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

*** Στην Άμφισσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών ένας 33χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε από τις 6 Οκτωβρίου του 2016 απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε για διακεκριμένες κλοπές σε ποινή φυλάκισης δυο ετών, τριών μηνών και πέντε ημερών.

*** Στην Έδεσσα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 64χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα βιαίας προσαγωγής της ανακρίτριας Έδεσσας, ώστε να απολογηθεί για την κατηγορία της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.