03 Σεπτεμβρίου 2017

Η Κέιτ Μος γέρασε: Δεν είναι πια το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο [εικόνες] Πηγή: Η Κέιτ Μος γέρασε: Δεν είναι πια το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr

Η Κέιτ Μος είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο μοντέλο στον κόσμο, αλλά δεν πια αυτή που κερδίζει τα περισσότερα χρήματα στο επάγγελμα.

Σύμφωνα με τη λίστα της εταιρείας εσωρούχων Bluebella, η οποία δημοσιεύτηκε στην Daily Mirror, η Κέιτ Μος έχασε την πρωτιά από την Κάρα Ντελεβίν. Το 2017 η νεαρή Κάρα κέρδισε περίπου 8 εκατομμύρια λίρες στερλίνες ενώ η Κέιτ Μος μόνο 5 εκατομμύρια.


[Η Κέητ Μος στην πασαρέλα για την Fashion for Relief, Κάννες, Μάιος 2017]

Κι όλα αυτά ενώ η Κάρα Ντελεβίν σταμάτησε επίσημα την πασαρέλα. Δεν σταμάτησε όμως την καριέρα της ως μοντέλο. Τώρα διαπρέπει, μάλιστα, και ως ηθοποιός στην ταινία του Luc Besson, Valérian και πολλαπλασιάζει τις συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες όπως η Chanel και η Puma. Αυτές οι συνεργασίες της επιτρέπουν, σύμφωνα με την Daily Mirror, να κερδίζει 22.000 λίρες στερλίνες την ημέρα.


Πολλά χρήματα κερδίζει η Κάρα Ντελεβίν και από τα social medi, αφού κάθε ποστάρισμα της φέρνει χιλιάδες λίρες. Είναι το μοντέλο με τους περισσότερους φίλους στο Instagram, περίπου 40 εκατομμύρια.

Στην λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων, πάντως, η Κέητ Μος έρχεται πλέον τρίτη. Δεύτερη έρχεται η Rosie Hungtington-Witheley με 6,5 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.


Η Νάομι Κάμπελ έρχεται πέμπτη με 3 εκατομμύρια λίρες το χρόνο και πίσω της έρχεται η κόρη του Μίκ Τζάγκερ, Georgia May Jagger (2,5 εκατομμύρια και πίσω τους βρίσκεται ένας άνδρας, ο David Gandy.