12 Σεπτεμβρίου 2017

ΗΠΑ: Πρώην διεκδικητής του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών έκανε «like» σε... πορνό

Μπορεί οι ιδέες του να βρίσκονται στην πιο συντηρητική πλευρά του πολιτικού φάσματος, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Τεντ Κρουζ να πατήσει σήμερα «like» σε ένα εξαιρετικά «καυτό» βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Twitter, προκαλώντας παροξυσμό στους followers του, και όχι μόνο.


Το ακατάλληλο κλιπ, που είχε αναρτηθεί στον λογαριασμό @SexuallPosts, δείχνει μια ξανθιά γυναίκα -  η οποία μάλιστα μοιάζει αρκετά με την σύζυγο του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή, ο οποίος είχε διεκδικήσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προηγούμενες αμερικανικές εκλογές - να παρακολουθεί με ενθουσιασμό ένα ζευγάρι που κάνει παθιασμένο σεξ σε έναν καναπέ.


Δεδομένου ότι ο Τεξανός πολιτικός είναι διάσημος για τις συντηρητικές ιδέες του, και μιλάει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για τη σημασία της θρησκείας και της οικογένειας στο σύστημα αξιών του, το «like» του στο καυτό βίντεο δεν μπορούσε να φυσικά να περάσει απαρατήρητο στον κόσμο του Twitter.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν το «like» προέκυψε από λάθος του ίδιου του Κρουζ - που στο παρελθόν είχε πρωτοστατήσει σε εκστρατεία για να απαγορευθούν τα σεξουαλικά βοηθήματα - ή του υπευθύνου του λογαριασμού του.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι, όποιος κι αν έκανε την γκάφα, έσπευσε να τη διορθώσει κάνοντας «unlike» στην ανάρτηση μία ώρα αργότερα, ξεχνώντας ωστόσο ότι ακόμα και ένα στιγμιαίο λάθος στα social media αρκεί για να σε... εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ