28 Σεπτεμβρίου 2017

O Τράγκας, ο Κικίλιας και ο Αδωνις...

Δύο μόνο μέρες μετά την συζήτηση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον Ισοβίτη Γιαννουσάκη, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, επιτέθηκε προς τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια, την ώρα που τον είχε καλεσμένο στην εκπομπή του.

Όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, αυτή η επίθεση μόνο τυχαία δεν είναι.

Ενώ λοιπόν ο εκπρόσωπος Τύπου μιλούσε για το ζήτημα της επικαιρότητας (που προφανώς απασχολεί και το «μαγαζί» που δουλεύει ο κ. Τράγκας) ο δημοσιογράφος των Παραπολιτικών, τον διέκοψε και επιτέθηκε ουσιαστικά προς τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, εγκαλώντας τον κ. Κικίλια αναφορικά με το «τι λέει για τα δάνεια της Ζήμενς προς τα κόμματα».

Το ερώτημα είναι απλό. Σε μια στιγμή που η παρέα Τσίπρα-Καμμένου πνίγεται στο «μαζούτ» του Σαρωνικού,  εξοντώνει την κοινωνία με τους φόρους, συζητά με τους ισοβίτες και «σκουριάζει» όλες τις επενδύσεις, ποιοι θέλουν (όπως θα έλεγε ο Τράγκας) να δημιουργήσουν προβλήματα εσωστρέφειας στη Νέα Δημοκρατία;

Ποιοι τα βάζουν με τον εκπρόσωπο Τύπου και του ζητάνε να απολογηθεί για ένα θέμα...εκτός επικαιρότητας που μόνο καλό δεν κάνει στην δεξιά; 


O αντιπρόεδρος Αδωνις Γεωργιάδης πάντως βγήκε σήμερα στην ίδια εκπομπή και ξεκαθάρισε: Ο Βασίλης Κικίλιας είναι ένας εξαιρετικός εκπρόσωπος τύπου, που μιλάει οριζόντια στην κοινωνία, και κάνει γκελ στους νέους και τις νέες. Είναι αυτοδημιούργητος και κάτω τα χέρια» συμπλήρωσε. 

Για να δούμε...