25 Οκτωβρίου 2017

ΤΙ ΑΛΛΑ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Λάρνακα: Ο σύζυγος κατήγγειλε δικαστικό υπάλληλο για υποκλοπή φακέλου και παρενόχληση της γυναίκας του!

Ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου βρίσκεται πλέον καταγγελία εις βάρος δικαστικού υπαλλήλου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας από σύζυγο γυναίκας την οποία φέρεται να παρενοχλούσε ποικιλοτρόπως με απώτερο σκοπό να προκαλέσει το διαζύγιό της, ενώ φέρεται να έχει υποκλέψει και επίσημα δικαστικά έγγραφα που αφορούσαν σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της εν λόγω γυναίκας!


Η παραπάνω καταγγελία υπεβήθη στο Ανώτατο Δικαστήριο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού.

Ο συγκεκριμένος λειτουργός βάσει την υποβληθείσας καταγγελίας, φέρεται να μπήκε ανάμεσα σε ζευγάρι το οποίο αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, υποκλέπτοντας στοιχεία από τον φάκελο της παντρεμένης γυναίκας και μητέρας δυο παιδιών. Αμέσως μετά ξεκίνησε να της αποστέλλει διάφορα μηνύματα "παρηγοριάς" και συμπαράστασης στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, παροτρύνοντάς την μάλιστα να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με το συντάκτη της είδησης, Φάνη Μακρίδη για την ιστοσελίδα tothemaonline.com, ο σύζυγος της κοπέλας όταν αντελήφθη το τι ακριβώς συνέβαινε, προέβη σε καταγγελία του περιστατικού στο Ανώτατο Δικαστήριο και στη διεύθυνση του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού με επιστολές τις οποίες μάλιστα παρέδωσε ιδιοχείρως. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι εν λόγω επιστολές που συντάχθηκαν στις 5 Οκτωβρίου (2017), παραδόθηκαν από τις 19 Οκτωβρίου στο τμήμα αλληλογραφίας του Υπουργείου Οικονομικών (όπου υπάγεται το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού), καθώς και στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Όπως σημειώνει ο σύζυγος, με τη γυναίκα του, με την οποία έχουν δυο ανήλικα παιδιά, αντιμετώπιζαν προβλήματα όπως όλα τα ζευγάρια, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα αμφότεροι κατέβαλαν προσπάθειες να γεφυρωθούν οι διαφορές τους και να συμφιλιωθούν, ώστε να σωθεί ο γάμος τους.

Όπως αναφέρει σχετικά ο σύζυγος, όταν η γυναίκα του μετέβη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στις 27/9/2017 προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαδικασία διαζυγίου, η οποία εν τω μεταξύ βρισκόταν σε εξέλιξη, ο εν λόγω δικαστικός υπάλληλος, εντόπισε στοιχεία της γυναίκας που η ίδια είχε δώσει στο Δικαστήριο προκειμένου να κρατείται ενήμερη για τις διαδικασίες, ακριβώς την ίδια ημέρα άρχισε να της στέλνει μηνύματα facebook. Ο καταγγέλλων σύζυγος, μάλιστα, επισύναψε στην επιστολή και τους διαλόγους που είχε με τη σύζυγό του ο δικαστικός υπάλληλος.

Ο σύζυγος επισημαίνει στην επιστολή του: «Μάλιστα, ο εν λόγω ‘κύριος’, παρ΄ όλο που όπως έχω πληροφορηθεί είναι παντρεμένος με παιδιά είχε το θράσος να ενοχλήσει τη σύζυγό μου με μηνύματα δήθεν συμπαράστασης και συμπόνοιας χωρίς ποτέ κανένας να του είχε δώσει τέτοιο δικαίωμα. Μάλιστα της έδωσε και συμβουλή ότι ‘τώρα που ήρτες δικαστήριο όλα θα σάσουν’. Και μάλιστα είχε και την πρόθεση να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεται την σύζυγό μου. Σας επισυνάπτω αντίγραφα της συνομιλίας που είχε με τη σύζυγό μου προς διευκόλυνση της εξέτασης των ισχυρισμών μου».

http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=231534&catid=31