28 Οκτωβρίου 2017

ΦΩΤΟ-ΟΚ, να 'σαι πληρωμένο κομματόσκυλο... αλλά να χεις και λίγη τσίπα ρε σούργελο

Από τα τρολάκια μπούφους του Καμμένου, το οποίο όμως (σε αντίθεση με τα κορόιδα) έχει διοριστεί από τον Πανάρα στο Υπουργείο, ο "γενικόν εμπόριο" Αυγερινός Χατζηχρυσός εξασκείται στις κωλοτούμπες του αφεντικού του κι από 'κει που χλεύαζε την Παπακώστα τώρα τη γλύφει...

Δείτε πως γλύφει εκεί που φτύσαμε και τι της έσερνε:








Αυγερινός Χατζηχρυσός 

Ο έμπορος-υποψήφιος «φρουρός» στο υπουργείο Άμυνας

Ο κ. Αυγερινός Χατζηχρυσός, έμπορος στο επάγγελμα, στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές τον Μάιο του 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά με τον κ. Παύλο Χαϊκάλη, ενώ στις εθνικές εκλογές τον περασμένο Ιανουάριο είχε κατέβει και πάλι με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, δίχως να καταφέρει να εκλεγεί. Εχει πολύ έντονη παρουσία στο Twitter, με περισσότερα από 29.000 tweets, ενώ τον ακολουθούν 37.000 άτομα.

Η επιθετικότητα και η φρασεολογία που χαρακτηρίζει τις αναρτήσεις του τον έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή από τους ομοφρονούντες, αλλά και αντιπαθή όχι μόνο για τους διαφωνούντες αλλά και τους μετριοπαθείς. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, στις 2 Σεπτεμβρίου, αναρωτήθηκε αν είναι «Βδέλυγμα διαπλοκής ή Κυβέρνηση Φρανκεστάιν» το ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικού σκοπού από Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, αναρτώντας κοινή φωτογραφία των τριών πολιτικών αρχηγών. Την ίδια μέρα χαρακτήρισε «κίνηση-ματ» την κατάργηση (;) του ΦΠΑ 23% στην Εκπαίδευση κάνοντας λόγο για «περίεργη εκλογική συνεργασία Κομισιόν - Μεϊμαράκη», ενώ λίγες ημέρες πριν είχε επιτεθεί και στον ανεβασμένο δημοσκοπικά κ. Βασίλη Λεβέντη χαρακτηρίζοντας «εμετό» παλιά δήλωσή του για το δημοψήφισμα.




Μάλιστα, σχολιάζοντας τη συγκέντρωση του «Ναι», ο κ. Χατζηχρυσός είχε γράψει: «Στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει τον Ευρωλιγούρη με τον Ευρωπαϊστή». Ασπονδος διαδικτυακός του φίλος είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης, τον οποίο έχει αποκαλέσει «φασίστα» και «παράφρονα», ενώ έχει αντιπαρατεθεί μαζί του στο Facebook κατηγορώντας τον ότι «θέλεις να κάνεις τους πολίτες που υποτίθεται ότι υπηρετείς να ζουν σε φαβέλες», κερδίζοντας likes από άλλους... αγανακτισμένους χρήστες. Εχει συστρατευτεί πολλές φορές με την επιχειρηματολογία του κ. Καμμένου. «Φονιάδες σαμαροβενιζέλοι, άφησαν χωρίς γιατρούς παιδιά με καρκίνο, όταν έδιναν εκατομμύρια για προπαγάνδα», έχει γράψει στο twitter παρουσιάζοντας τους δύο πολιτικούς πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Επιτίθεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες κάνοντας λόγο για «ξεφτίλες», «κανάλια των μπετατζήδων και της διαπλοκής», για «ψέματα νταβατζήδων», ενώ προσβάλλει και στοχοποιεί δημοσιογράφους, τους οποίους εμφανίζει ακόμη και με το μουστάκι του Χίτλερ. Ενδιαφέρον έχει και η ανάρτησή του στις 29 Οκτωβρίου του 2013: «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εγκληματική οργάνωση... απλά οι Βαλίτσες, οι Διαπλεκόμενοι Εργολάβοι, οι Διορισμοί κ.τ.λ. ήταν στη φαντασία μας λόγω ψεκασμών». Μπορεί τότε να κατήγγειλε τους διορισμούς, αλλά δεν ανέφερε τίποτα για τον δικό του. Με απόφαση του κ. Καμμένου στις 16 Μαρτίου του 2015, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ της επόμενης ημέρας (όπως σημειώνεται πάντως προσφέρει τις υπηρεσίες του από τις 2 Φεβρουαρίου), διορίστηκε ως μετακλητός υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εθνικής Αμυνας.