09 Οκτωβρίου 2017

«Αναβαθμίζεται» ο Κικίλιας στον τομέα Άμυνας-Σπυράκη εκπρόσωπος της ΝΔ

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ ο Βασίλης Κικίλιας, δίνει το πόντιουμ στην ευρωβουλευτή Μαρία Σπυρακη, ενώ αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, καθήκοντα Διευθυντή Γραφείου Τύπου. Ο Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Βασίλης Κικίλιας στην ουσία «αναβαμίζεται» αφού παίρνει τον τομέα Αμυνας του κόμματος και μπαίνει έτσι στη πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον Πάνο Καμμένο.




Η Νέα Δημοκρατία έχει …πολυμέτωπο αγώνα με τον νυν υπουργό Εθνικής Αμυνας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ρίχνει ένα δυνατό χαρτί τη μάχη αυτή, όπως έκανε και με τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Σημειωτέον, πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις τους, καθώς και ο έτερος αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης θα έχει την αρμοδιότητα του Προγράμματος μέχρι το συνέδριο, ενώ οι Αδωνις-Κικίλιας έχουν άριστη σχέση.

Τέλος, με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αναπληρωτές μαζί με την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ορίζονται οι κ. Νίκος Ρωμανός και κ. Σπύρος Σταυρίδης.