09 Οκτωβρίου 2017

Οπαδοί του Σώρρα «την έπεσαν» σε δημοσιογράφους

Οι δημοσιογράφοι έκαναν ρεπορτάζ στη γειτονιά του φυγόδικου με σκοπό να διασταυρώσουν πληροφορίες που έκαναν λόγο για επιστροφή του Σώρρα στην Αθήνα - «Θα δείτε τι θα πάθετε» έλεγαν με ύφος οι συγγενείς και οπαδοί του και ειδοποίησαν την Αστυνομία

Οι συγγενείς του Σώρρα προσπάθησαν να εμποδίσουν τους δημοσιογράφους του Θέματος να κάνουν ρεπορτάζ στη γειτονιά του φυγόδικου αρχηγού του κινήματος Ελλήνων Συνέλευσης. Δύο μέρες μετά την μετάδοση ενός ηχογραφημένου μηνύματος όπου ο Αρτέμης Σώρρας καταφέρεται εναντίον των συνεργατών του αποκαλώντας τους κερατάδες, κατηγορώντας τους ότι σχεδιάζουν να τον καθαιρέσουν από τα προεδρικά του καθήκοντα στην επόμενη συνέλευση του κινήματος, οι συγγενείς και πιστοί οπαδοί του Σώρρα απαίτησαν με το έτσι θέλω από τους δημοσιογράφους του Θέματος να εγκαταλείψουν την γειτονιά του φυγόδικου " επειδή έτσι τους αρέσει" εμποδίζοντας τους να κάνουν την δουλειά τους, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο. «Σηκωθείτε φύγετε δεν έχετε δουλειά» διεμήνυσαν, απειλώντας μάλιστα ότι θα καλέσουν την Αστυνομία για να μας εκδιώξουν από την περιοχή. Είχε προηγηθεί μια σύντομη συνομιλία με την μητέρα της συζύγου του Αρτέμη Σώρρα, η οποία επίσης αναζητείται από τις Αρχές.



Μάλιστα τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες που αναφέρουν ότι το ζεύγος Σώρρα έχει επιστρέψει στην Αθήνα και πως φιλοξενείται σε συγγενικό τους πρόσωπο. Αυτές τις φήμες προσπαθήσαμε να διαπιστώσουμε αν ευσταθούν και γι αυτό το λόγο βρεθήκαμε στην γειτονιά του Αρτέμη Σώρρα όπου οι συγγενείς και οι οπαδοί του προσπάθησαν να μας εκδιώξουν κακήν κακώς. Μάλιστα έπειτα από λίγη ώρα έκαναν πράξη τις απειλές τους ότι θα καλέσουν την Αστυνομία. Πράγματι έπειτα από λίγα λεπτά ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης έκανε την εμφάνιση του. Προς τιμήν τους οι δυο αστυνομικοί όμως που επέβαιναν στο περιπολικό εξήγησαν στους οπαδούς του φυγόδικου ότι οι δημοσιογράφοι από τη στιγμή που βρίσκονται σε δημόσιο χώρο μπορούν να κάνουν απερίσπαστα την δουλειά τους και πως δεν υπάρχει τρόπος για να τους εμποδίσετε, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί:


Φρίξος Δρακοντίδης 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ