10 Οκτωβρίου 2017

Για «εξηγήσεις» στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ οι «αντάρτες» βουλευτές

Μήνυμα προς τους διαφωνούντες αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω των οργάνων του κόμματος, μετά τα «αντάρτικα» στην ψηφοφορία για την αλλαγή φύλου.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το liberal.gr, σε ενημέρωση που παρείχε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Κώστας Ζαχαριάδης, στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο επόμενο διάστημα αναμένεται να συνεδριάσουν τα όργανα του κόμματος με την παρουσία των εν λόγω βουλευτών.

«Δεν ετέθη ζήτημα πειθαρχίας αλλά πρέπει να συζητήσουμε την τοποθέτηση και τη στάση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας», εξήγησε ο Κώστας Ζαχαριάδης, την ώρα που προσπαθούσε να υποβαθμίσει την διαφοροποίηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ακόμα, σύμφωνα με τον ίδιο δεν «υπάρχει θέμα κυβερνητικής πλειοψηφίας και συνοχής» μολονότι το νομοσχέδιο συγκέντρωσε μόλις 148 ψήφους.

Εξάλλου, όπως συμπλήρωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει συγκροτηθεί στη βάση ιδεολογικής ενότητας «αλλά προκειμένου να βγάλουμε την χώρα από τα Μνημόνια και τη επιτροπεία με την κοινωνία όρθια».

Τέλος, ο Κώστας Ζαχαριάδης προανήγγειλε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να συνεχίσει να προτείνει στην Εθνική Αντιπροσωπεία νομοσχέδια που μπορεί να μην έχουν την στήριξη των δύο κυβερνητικών εταίρων.