25 Οκτωβρίου 2017

H ΝΔ απαντά στον Τσίπρα: Fake news από μια fake κυβέρνηση

«Fake news από μια fake κυβέρνηση» ήταν το σχόλιο της ΝΔ στην επίθεση που εξαπέλυσε χθες εναντίον της Πειραιώς και των ΜΜΕ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, μιλώντας από τα Ιωάννινα, είπε ότι «καθημερινά, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο πακέτο πλαστών ειδήσεων».


«Πότε διαβάζουμε για κατάρρευση των εσόδων, πότε ότι θα μας μαλώσουν για το πώς θα μοιράσουμε το υπερπλεόνασμα, πότε ότι υπάρχει πρόβλημα με την υποδόση των 800 εκατ. ευρώ, πότε ότι η γ’ αξιολόγηση τινάζεται στον αέρα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι οι ειδήσεις αυτές «δεν είναι απλά ψευδείς, αλλά απελπισμένες που δείχνουν ένα σύστημα εξουσίας που προσπαθεί να διατηρήσει την επιρροή του στις πλατιές μάζες».

«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε fake news τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ισχυρίστηκε ότι όλα πάνε περίφημα», σχολίασε από την πλευρά της η ΝΔ, σημειώνοντας ότι «τελικά δεν ζει μόνον η Έλενα Κουντουρά σε εικονική πραγματικότητα, αλλά φαίνεται ότι είναι κεντρική γραμμή της κυβέρνησης...».