09 Οκτωβρίου 2017

Άσος της Premier League... μέθυσε με Baileys και ζητά από ιερόδουλες να του επιστρέψουν 2.000 λίρες

Ο 21χρονος Isaac Success της Γουότφορντ θέλησε να περάσει μία «καυτή» νύχτα με τέσσερις καλλονές, όμως όλα πήγαν στραβά - Ήπιε δύο μπουκάλια του γνωστού λικέρ, δεν κατάφερε να «σκοράρει» και επιτέθηκε στις κοπέλες, που πήγαν να φύγουν, έπειτα από μιάμιση ώρα... αφλογιστίας

Ήθελε να περάσει μία... καυτή νύχτα με τέσσερις ιερόδουλες, αλλά τελικά βρέθηκε στα χέρια της Αστυνομίας: ο λόγος για τον 21χρονο άσο της Γουότφορντ, ομάδας της βρετανικής Premier League, Isaac Success.

Η 24χρονη συνοδός Alexis Domerge ισχυρίζεται ότι ο παίκτης έδωσε στην ίδια και σε τρεις ακόμα κοπέλες από 500 βρετανικές λίρες (σύνολο 2.000), προκειμένου να περάσουν μαζί μία νύχτα στο πολυτελές ξενοδοχείο «Sopwell House». Το ίδιο υποστηρίζει και μία ακόμη κοπέλα, η Michaela Carter, που επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο Isaac Success



Ο άσος της Γουότφορντ φέρεται να γνώρισε τις τέσσερις κοπέλες σε στριπ κλαμπ στο West End του Λονδίνου. Μαζί, αφού συμφώνησαν στην... τιμή, πήγαν στο ξενοδοχείο, ωστόσο την... κρίσιμη ώρα, ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να «σκοράρει» -και πώς να το κάνει, άλλωστε, όταν σε 19 εμφανίσεις με τη φανέλα της Γουότφορντ, μετράει μόλις ένα γκολ...

Ο λόγος της... αστοχίας του νεαρού άσου ήταν ότι είχε προλάβει να καταναλώσει δύο μπουκάλια «Baileys», πριν από το σεξουαλικό όργιο που σχεδίαζε, και το οποίο φυσικά κατέληξε σε «φιάσκο».

Η Michaela Carter


Η Alexis Domerge



Έτσι, έπειτα από 90 λεπτά... αφλογιστίας και άκαρπων προσπαθειών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, οι κοπέλες, αν και προσπάθησαν με... μασάζ να τον «ανάψουν», αποφάσισαν τελικά να... εγκαταλείψουν, απογοητευμένες από τις ερωτικές επιδόσεις του ποδοσφαιριστή, τον... αγωνιστικό χώρο. Τότε, εκείνος τους επιτέθηκε, όπως τον κατηγορούν, ζητώντας τα λεφτά του πίσω!

Σύμφωνα με την «Sun», το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη του 21χρονου παίκτη, καθώς οι τέσσερις ιερόδουλες κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν επίθεση, όταν το προσωπικό του ξενοδοχείου άκουσε τη φασαρία στο δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία. «Ήταν τρομακτικό» αφηγείται η Domerge. «Μας έδωσε από 500 λίρες στην κάθε μία. Όταν είδαμε, από τα κινητά μας τηλέφωνα, ότι τα λεφτά είχαν μπει στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, γδυθήκαμε αμέσως όλες. Εκείνος έπινε Baileys κατευθείαν από το μπουκάλι...».

Από την πλευρά της, η Κάρτερ ισχυρίζεται ότι είχε ένα ελαφρύ κόψιμο στο πρόσωπο και μώλωπες στο χέρι της μετά το συμβάν.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για το συμβάν στο ξενοδοχείο, εκπρόσωπος του παίκτη, ωστόσο, είπε ότι όλα είναι ψέματα. Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον...