09 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις «ξεγυμνώνει» ΣΥΡΙΖΑ! «Ήταν ηθικό που επί Αγανακτισμένων ο Τσακαλώτος είχε 700.000 ευρώ στην Blackrock;»


Ένταση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα και Κώστα Μπάρκα.

Στην κριτική απέναντι στη σύζυγο του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, απάντησε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές.


Μάλιστα, υπενθύμισε σχεδόν ένα προς ένα τα μεγάλα πόθεν έσχες των βουλευτών και των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην υπόθεση της Μαρέβας Μητσοτάκη είπε ότι αφού πλέον η κυβέρνηση διαπίστωσε δεν υπάρχει ουσιαστικό θέμα, μετακίνησε το αφήγημα προς την… ηθικότητα. Αν δηλαδή «είναι ηθικό και θεμιτό να έχει η σύζυγος του Κ. Μητσοτάκη επιχειρηματικές δραστηριότητες». «5.000.000 ευρώ μου βγαίνουν από το πόθεν έσχες του υπουργού Οικονομίας, Δ. Παπαδημητρίου. Να τα έχετε και να τα χαίρεστε, αλλά είναι ηθικό υπουργός να έχει τόσα χρήματα και  είναι ανήθικο να δουλεύει η κυρία Μητσοτάκης», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ή μήπως ήταν ηθικό την εποχή των αγανακτισμένων ο  κ. Τσακαλώτος να έχει 700.000 ευρώ στην Blackrock. Να τα χαίρεται ο κ. Τσακαλώτος, που βέβαια τώρα είναι 300.000 ευρώ σε τράπεζες του Λονδίνου. Γιατί όμως κ. Υπουργέ δεν εμπιστεύεστε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα».

Και βέβαια επανήλθε στην υπόθεση Σταθάκη και το «ξεχασμένο» 1.000.000 ευρώ. «Ο Γ. Σταθάκης είναι ο μοναδικός που όταν ήταν σπίτι του ξέχασε 1.000.000 ευρώ και αποφάσισε η επιτροπή ότι δεν πειράζει ήταν αμελής», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπέρανε ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πιο πολλά λεφτά από όσα έχουν οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών τους οποίους δήθεν υπερασπίζεστε».  Μάλιστα, μόλις η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα έσπευσε να αρθρώσει κουβέντα, ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να της πει: « μη μιλάτε εσείς, πόσα ακίνητα έχετε εσείς 40, 38;».

Σε ό, τι αφορά στην υπόθεση με τον Πάνο Καμμένο και την Σουηδική Αραβία υποστήριξε ότι οι χώρα του Αραβικού κόσμου χάλασε τη συμφωνία επειδή δεν δέχτηκαν τον μεσάζοντα. «Κοιτάξετε τι θα κάνετε με τον κ. Καμμένο που έβαλε τον Παπαδόπουλο ως κρυφό μεσάζοντα», ήταν η προτροπή του προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, σχετικά με το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές σημείωσε ότι με το άρθρο 37 η κυβέρνηση προχωρά σε ένα μεγάλο ρουσφέτι, αφού δημιουργεί ένα παράλληλο σύστημα λαϊκών. «Έχει ελέγξει κανείς αν τα υλικά πωλούνται είναι ελληνικά ή έρχονται από τρίτες χώρες για να χτυπάν τον ανταγωνισμό», αναρωτήθηκε σχετικά.

Ένταση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα και Κώστα Μπάρκα.

Συγκεκριμένα, η κ. Καρακώστα του είπε: «Τι είναι αυτά που λες;» με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να απαντά: «Εσείς έχετε 40 ακίνητα; 38; μη μιλάτε». Ακολούθως ο κ. Μπάρκας φώναξε: «Δείξε λάθος φωτογραφίες πάλι» με τον κ. Γεωργιάδη να ανταπαντά: «Εσύ για να ξαναμιλήσεις εδώ να βάλεις γραβάτα. Γιατί μαθαίνω ότι στις δεξιώσεις πηγαίνεις με γραβάτα».
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:


https://thecaller.gr/politiki/adonis-ksegimn-siriza-ithiko-poth/