02 Νοεμβρίου 2017

Μητσοτάκης για ηλεκτρονικό εισιτήριο: «Μνημείο αναλγησίας και αποτυχίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Θεσπρωτία βρίσκεται σήμερα ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χθες μίλησε στο 3ο Προσυνέδριο της ΝΔ, που διεξήχθη στα Ιωάννινα.

Ο Κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε νωρίτερα με τον περιφερειάρχη Ηπείρου και δήλωσε πως κατά τη χθεσινή διαδικασία έγινε γνωστό το κοινωνικό στίγμα της ΝΔ.


Ταυτόχρονα ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, για έλλειψη τεκμηριωμένων πολιτικών οι οποίες να βασίζονται στην κοινή λογική και να μην ταλαιπωρούν τους Έλληνες πολίτες. Επιπρόσθετα εξαπέλυσε επίθεση στον Χρήστο Σπίρτζη, με αφορμή το ηλεκτρονικό εισιτήριο. «Ας πάρει κανείς παράδειγμα τι έγινε με το ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Αθήνα. Ένα μνημείο αναλγησίας και αποτυχίας, απέναντι σε ανθρώπους που στέκονται για ώρες σε ουρές και ένας υπουργός παντελώς αδύναμος αντιμετωπίσει το πρόβλημα αλλά και μια κυβέρνηση που δεν αναλαμβάνει ποτέ καμιά πολιτική ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.
Κατά την επίσκεψή του στη Θεσπρωτία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύεται από τον περιφερειάρχη Ηπείρου αλλά και δημάρχους του νομού. Εκεί συναντήθηκε με κτηνοτρόφους, οι οποίοι μίλησαν για τα προβλήματά τους και μετέφεραν στον αρχηγό της ΝΔ την ανησυχία τους, για το μέλλον του κλάδου.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο. Στη συνέχεια συναντήθηκε με πολίτες στην πλατεία της πόλης.