10 Νοεμβρίου 2017

ΤΑ ΝΕΑ: «Ο Καμμένος ζητά τη σύλληψη του διευθυντή των Νέων»

Οι πληροφορίες ότι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ζήτησε να συλληφθεί ο Παναγιώτης Λάμψιας, διευθυντής της εφημερίδας «τα Νέα», δεν επιβεβαιώθηκαν - Αρχικώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Καμμένος κίνησε τη διαδικασία του αυτόφωρου για τον κ. Λάμψια, σε βάρος του οποίου κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Μυστήριο επικρατεί για το αν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κίνησε τη διαδικασία του αυτοφώρου σε βάρος του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λάμψια, διευθυντή της εφημερίδας «τα Νέα» με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Λίγο πριν τις 17:00, η ιστοσελίδα της εφημερίδας «τα Νέα» ανήρτησε είδηση σύμφωνα με την οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κίνησε τη διαδικασία του αυτόφωρου εις βάρος του Παναγιώτη Λάμψια, καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεσημέρι της Παρασκευής ένα περιπολικό στάθμευσε έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «τα Νέα» στη λεωφόρο Συγγρού 340. Δύο άντρες που κρατούσαν ένα φάκελο μπήκαν στο κτίριο της εφημερίδας και δήλωσαν ότι αναζητούν τον διευθυντή «των Νέων» Παναγιώτη Λάμψια για να του επιδώσουν -σύμφωνα με πληροφορίες- μήνυση του υπουργού Άμυνας. Αφού ενημερώθηκαν ότι ο Παναγιώτης Λάμψιας απουσίαζε την συγκεκριμένη στιγμή από το κτίριο της εφημερίδας, οι δύο άντρες αποχώρησαν.

Στη συνέχεια οι ιστοσελίδες tanea.gr και το in.gr δημοσίευσαν τις πληροφορίες ότι ο κ. Καμμένος ζήτησε τη σύλληψη του κ. Λάμψια.



Ωστόσο, όπως αναφέρουν συγκλίνουσες πληροφορίες, κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε μήνυση ζητώντας τη σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας «τα Νέα» με τη διαδικασία του αυτοφώρου.