05 Νοεμβρίου 2017

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ένταση έξω από το ΟΑΚΑ μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας,διεκόπη το ζέσταμα!

Μισή ώρα περίπου πριν από την έναρξη του αγώνα είχαμε καταιγισμό από κροτίδες έξω από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ - Ρίψη χημικών από την Αστυνομία και οι παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έφυγαν στα αποδυτήρια για να επιστρέψουν μετά από 10 λεπτά περίπου


Δεν θα αρχίσει στην ώρα του το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (19:30 η αρχική ώρα) καθώς η ένταση που προέκυψε μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και της Αστυνομίας προκάλεσε τη διακοπή της προθέρμανσης με τους παίκτες των δύο ομάδων να οδηγούνται βιαστικά στα αποδυτήρια λόγω των χημικών που είχαν πέσει και δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί το ζέσταμα τους.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 19:00 όταν ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες σποραδικές κροτίδες και έγινε αντιληπτό ότι εκτός γηπέδου υπάρχει... πρόβλημα. Όσο περνούσε η ώρα ο θόρυβος γινόταν και πιο έντονος με τους αστυνομικούς να χρησιμοποιούν βόμβες κρότου-λάμψης και χημικά ενώ κάποια στιγμή έκαναν προσπάθεια να εισέλθουν στο πέταλο.

Η μυρωδιά από τα χημικά όμως έγινε αισθητή μέσα στο γήπεδο κι έτσι οι παίκτες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια μέχρις ότου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Κάτι που έγινε μετά από δέκα λεπτά περίπου με τους 22 ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο.