10 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΔ: Ο Καμμένος παρουσίασε άλλο έγγραφο για τα όπλα που πουλήθηκαν στη Σαουδική Αραβία

Συνέντευξη Τύπου θέμα τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία στο οποίο εμπλέκεται ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, παραχωρούν η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και ο Τομεάρχης Άμυνας, Βασίλης Κικίλιας.

«Ρωτάμε την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Τσίπρα για ποιο λόγο συνεχίζει να καλύπτει αυτό το εξόφθαλμο πολιτικό σκάνδαλο», τόνισε η Μαρία Σπυράκη, ενώ διερωτήθηκε επίσης ποια είναι στο ζήτημα αυτό η γνώμη του υπουργού Εξωτερικών. «Εδώ υπάρχει ζημιά του ελληνικού δημοσίου δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ», τόνισε η κυρία Σπυράκη.

«Το συγκεκριμένο πάρα πολύ σοβαρό θέμα μας απασχολεί όλους και δεν έχει τέλος», δήλωσε από την πλευρά του ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ. «Ο κ. Καμμένος επικαλείται πληρεξουσιότητα με ένα έγγραφο αμφιβόλου προελεύσεως που αφορά σε άλλο οπλικό σύστημα», είπε ο κ. Κικίλιας και τόνισε ότι ο υπουργός Άμυνας «προκειμένου να μπορεί να δικαιολογηθεί για τα αδικαιολόγητα έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο για άλλα οπλικά συστήματα».

Σύμφωνα μάλιστα με τον Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ, ο κ. Παπαδόπουλος που εμφανίζεται ως μεσάζων «εκπροσωπεί και το βασίλειο της Ιορδανίας προκειμένου να πουλήσει τα ίδια όπλα».

«Ρωτάμε ευθέως τον κ. Καμμένο εκπροσωπεί για τα ίδια όπλα το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας και της Ιορδανίας», ρώτησε για τον μεσάζοντα ο κ. Κικίλιας.