05 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Nomads: Παραμένουν στη βίλα οι «κόκκινοι»-Απειλεί να αποχωρήσει ο ΚΛΑΨΟΜ@ΥΝΗΣ Μαυρίδης

Στο σημερινό ντέρμπι, «κόκκινοι» αποδείχθηκαν ελάχιστα καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και επέστρεψαν θριαμβευτές - Με... σούσι απόλαυσαν τη νίκη τους

Για δευτερη συνεχόμενη εβδομάδα θα παραμείνουν στη βίλα οι Νομάδες της Φωτιάς, μετά τη μεγάλη σημερινή νίκη τους στο αγώνισμα της Επικράτειας επί των αντιπάλων τους, των Ωκεανών.

Το αγώνισμα ήταν μεν δύσκολο, αλλά και διασκεδαστικό θυμίζοντας το προ ετών «Μονομάχοι». Οι παίκτες έπρεπε να περάσουν έναν αντίπαλο που προσπαθούσε να τους καθυστερήσει, να πάρει μία μπάλα και να σκοράρει σε ένα τέρμα με τα χέρια, έχοντας απέναντί τους έναν τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας.



Οι άντρες της ομάδας της Φωτιάς αποδείχθηκαν καλύτεροι από εκείνους του Ωκεανού, ενώ αντίστοιχα τα «μπλε» κορίτσια αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικά. Το αποτέλεσμα ήταν να λήξει ο αγώνας 4-4 και να γίνει κλήρωση για το αν θα αγωνιστούν στον κρίσιμο τελευταίο αγώνα άντρες ή γυναίκες.

Η τύχη βοήθησε τους «κόκκινους», καθώς επιλέχθηκε η ανδρική ομάδα να αγωνιστεί και ο Κωνσταντίνος Οροκλός που έδειξε ότι το αγώνισμα του πήγαινε, έφτασε λίγο πιο γρήγορα στον στόχο από τον Μιχάλη Ζαμπίδη και σκόραρε, ενώ ο αντίπαλός του αστόχησε.



Έτσι, οι κόκκινοι επέστρεψαν θριαμβευτές στη βίλα, όπου τους περίμενε σούσι που είχαν ετοιμάσει οι σεφ και το απόλαυσαν όπως φάνηκε.

Από την άλλη πλευρά, τους Νομάδες του Ωκεανού περίμενε μία έκπληξη στην παραλία. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους είχε ανακοινώσει ότι η παραγωγή έκανε κάποιες αλλαγές στην καλύβα τους και αυτό που αντίκρισαν τους ανακούφισε, καθώς το κατάλυμα ήταν πλέον κατοικήσιμο και στεγανοποιημένο.

Ο Κύπριος την είδε coach και την λέει στον Μαυρίδη!

Ο Κύπριος νέος παίκτης δεν έχει ούτε κάποιες ώρες στο παιχνίδι και αποφάισε να coachάρει την ομάδα των κόκκινων στη θέση του Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος τον ακούει χωρίς να μπορεί να αντιδράσει! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


Ο Κύπριος τελικά ήταν πολλά λόγια αλλά από ουσία τίποτα!

Ο Χατζηιωάννου δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει το παιχνίδι της Επικράτειας και από απροσεξία του βρέθηκε τραυματισμένος και εκτός αγώνα στην αναμέτρησή του με τον Πίντζη!



Ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι! Αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Στο Παλαουάν γίνεται μάλλον ο κακός χαμός η ένταση εχει φτάσει στο κόκκινο με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνονται σκούρα για παίχτες που δεν αντέχουν την πίεση!

Το μεγαλύτερο «μαναφούκι» γίνεται στους «κόκκινους» όπου η ομάδα έχει χωριστεί σε 2 στρατόπεδα, από την μια ο Μαυρίδης και ο Αναδιώτης κατά 60% και από την άλλη όλοι οι άλλοι παίχτες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μου, Tάδε Effie, άλλα και του youweekly.gr τελεσίδικα ο Μαυριδης έχει κάνει ξεκάθαρο στον Γρήγορη Αρναούτογλου άλλα και στην παραγωγή ότι θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μάλιστα, συγκεκριμένα τους είπε…«Δεν θα τρελαθώ εδώ μέσα επειδή κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να παίζουν με το όνομα μου και τον χαρακτήρα μου. Δεν θα καταστρέψω την ψυχή μου για ένα ριάλιτι παιχνίδι. Εγώ μπήκα εδώ μέσα για να περάσω τα δικά μου μηνύματα στον κόσμο για την φύση και τα ζώα δεν θα παίξω το παιχνίδι όπως το θέλουν κάποιοι».

Αφορμή στάθηκε νέα ένταση με τους συμπαίκτες του μπροστά στις κάμερες και νέο επεισόδιο στο σίριαλ…. «μου είπες σου είπα».

Μάλιστα μια κοπέλα από τους «κόκκινους» του είπε: «Ρε Γιώργο μην κάνεις τον καραγκιόζη μόνο για τις κάμερες όλοι έχουμε καταλάβει τι ρόλο βαράς εδώ μέσα. Οι φίλοι σου είναι τα παιδιά με τις κάμερες και όχι τα σκυλιά ούτε φυσικά εμείς…»

Έτσι ξεχείλισε το ποτήρι με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μαυρίδης να απειλεί με αποχώρηση και να πέφτουν απάνω του όλοι από την παραγωγή του Nomads για να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη.

Για να δούμε αν θα τα καταφέρουν…