22 Δεκεμβρίου 2017

Αδ. Γεωργιάδης: Το 2018 θα είναι έτος εκλογών

Την πεποίθηση ότι το 2018 θα είναι έτος εκλογών διατύπωσε σήμερα στο «Ακραίως» και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης.


Σύμφωνα με τον ίδιο: «Μετά από την εμπειρία του ΣΥΡΙΖΑ η απάντηση από κάθε λογικό άνθρωπο πρέπει να είναι η εξής: Ναι με τους προηγούμενους ήταν καλύτερα. Το 2018 θα είναι έτος εκλογών. Το αν θα είναι άνοιξη ή φθινόπωρο θα εξαρτηθεί από το κλίμα, το οικονομικό, το κοινωνικό».

Παράλληλα, ο κ. Αδ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε δηλώσεις των ΑΝΕΛ για το χρέος: «Είχαν πει ότι θα πάρουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις και θα τις βάλουμε στο λογαριασμό του κράτους. Λέγανε ''Θα πάρουμε το κατοχικό δάνειο, θα το τιτλοποιήσουμε και θα το βάλουμε στο λογαριασμό του κράτους''.  Αυτές οι παλαβομάρες τρέλαναν τον ελληνικό λαό και στέρησαν από την Ελλάδα τρία χρόνια».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε τα λεγόμενα του Πρόεδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Λουράντο χθες στο ''Ακραίως'', τονίζοντας ότι τον ευχαριστεί γιατί με όσα είπε για τις υποσχέσεις του Αλ. Τσίπρα για τη μη παραχώρηση των φαρμακείων σε ιδιώτες αλλά και το γεγονός ότι τον πίστεψε και μετέτρεψε τα φαρμακεία σε... εκλογικά κέντρα, ήταν η καλύτερη επιβεβαίωση για τα όσα ισχυρίζονταν ο ίδιος...

http://newpost.gr/politiki/645330/ad-gewrgiadhs-sto-akraiws-to-2018-tha-einai-etos-eklogwn